Επιλογές διπλασιασμού στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό.

Επιλογές διπλασιασμού στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας
3'

Το Κύπελλο Ελλάδας Novibet περνάει πλέον στην προημιτελική φάση, με τις τέσσερις αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε! Ανάμεσά τους υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. Πιο εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό (ομάδα της Super League 2) και η Λαμία με τον Απόλλων Παραλιμνίου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο Απόλλων έχει κάνει μία εκπληκτική πορεία μέχρι στιγμής στο θεσμό. Μπορεί η ομάδα από το Παραλίμνι να βρήκε απέναντί του, ομάδες από Δ’ και Γ’ Εθνική, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στη φάση των «16» αντιμετώπισε τον Άγιο Νικόλα, επίσης από τη Γ’ Εθνική και προκρίθηκε στην παράταση εκτός έδρας (2/2 «Χ»).

Η Λαμία απέκλεισε Αλμωπό Αριδαίας και Καλλιθέα κατά σειρά και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσει εκτός και το Παραλίμνι. Και να βρεθεί στα ημιτελικά, για ακόμα μια φορά στην ιστορία της! Η Λαμία μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς, αξιοποιώντας και την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Tο διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό κοστολογείται στο 2.00!

Το επόμενο χρονικά παιχνίδι που υπάρχει στο πρόγραμμα είναι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό (17:30). Εδώ δεν είναι η διαφορά κατηγορίας που υπάρχει, το στοιχείο που καθορίζει τους ρόλους. Μιας και οι φιλοξενούμενοι του χρόνου θ’ αγωνίζονται στη Super League όπως όλα δείχνουν. Αλλά η διαφορά ποιότητας είναι που χρήζει ως ακλόνητο φαβορί τους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ είναι σε τρομερή κατάσταση, όπως έδειξε και κόντρα στον Παναιτωλικό και θα επιδιώξει να τελειώσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Το combo bet 1 & Over 3,5 πληρώνει 2.00!

Το προτελευταίο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Άρη (19:00). Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, μετά το αντίστοιχο του πρωταθλήματος που έγινε την περασμένη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη την Κυριακή με 1-0, κάτι που θα επιδιώξει εκ νέου για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Άρης ήταν καλά διαβασμένος, είχε τις ευκαιρίες του να σκοράρει και λογικά θα τις έχει και απόψε. Η αγορά να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται στο 2.25!

Τέλος, το μεγάλο παιχνίδι για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet διεξάγεται στην Τούμπα, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (20:30). Οι δύο ομάδες έχουν ήδη παίξει στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα, όπου οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 2-1. Τώρα όμως το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από εντός έδρας «γκέλα» με τον ΟΦΗ (0-0), ενώ ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τα Γιάννενα (1-0). Αμφότεροι θα ψάξουν το γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας. Μία πολύ καλή επιλογή είναι το combo bet 1Χ και Over 1,5 που βρίσκεται στο 1.83!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή