Ανέμελη και συναρπαστική καθημερινότητα; Κι όμως γίνεται!

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που κάνει την ενήλικη ζωή να διαφέρει σημαντικά από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, είναι εκείνο το αίσθημα άγχους που -θέλοντας και μη- «τρυπώνει» στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Ανέμελη και συναρπαστική καθημερινότητα; Κι όμως γίνεται!
4'

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, αυτό που οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε, είναι να ζούμε άνετα και χωρίς άγχος κάθε μήνα, να μην σκεφτόμαστε αν «μας παίρνει» να κάνουμε εκείνη την αγορά ή να αναζητήσουμε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Με λίγα λόγια, θέλουμε να ζούμε το «σήμερα», με την ασφάλεια ότι το «αύριο» δεν θα μας φέρει εμπόδια.

Αλήθεια όμως, τι θα επιλέγαμε να κάνουμε, αν δεν υπήρχε το άγχος της ανασφάλειας; Άραγε, ποιες εμπειρίες θα άξιζε να κάνουμε μέρος της ζωής μας, αν κερδίζαμε ξαφνικά τα 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 δέκα χρόνια, που κληρώνει το νέο ΛΟΤΤΟ; Επειδή στη ζωή όλα «παίζουν», ρίξτε μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί και αντλήστε έμπνευση.

Προγραμματίζουμε ένα ταξίδι ζωής κάθε χρόνο

Το κίνητρο για να συνεχίζουμε μέσα στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας, δεν είναι άλλο από τα σχέδια για το μέλλον. Και ποια είναι η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα της λέξης «σχέδια»; Μα φυσικά ένα ταξίδι ζωής, μικρότερο ή μεγαλύτερο, παρέα με φίλους ή με την οικογένειά μας. Διότι όποια και εάν είναι η συνθήκη που θα πλαισιώσει ένα ταξίδι, το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία lifetime experience, που θα κουβαλάμε για μία ζωή στις «αποσκευές» μας.

Και μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες, που πολλές φορές αναβάλλουν ένα ταξίδι ζωής, όπως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τα οικονομικά μας, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως με τη σωστή οργάνωση, μπορούμε να βάλουμε τη συγκεκριμένη «επένδυση» πρώτη-πρώτη στη λίστα με τους στόχους μας για τα επόμενα χρόνια.

Ανανεώνουμε τον προσωπικό μας χώρο

Κι όμως, υπάρχει ένα μέρος ξεχωριστό για τον καθένα μας, που μπορεί να μας απαλλάξει από το αίσθημα άγχους και ανασφάλειας που αισθανόμαστε στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, προσφέροντάς μας τη θαλπωρή και τη «ζεστασιά» που αναζητάμε καθημερινά. Ο λόγος για το σπίτι μας.

Για εμάς, λοιπόν, που θέλουμε να «θωρακίσουμε» τον προσωπικό μας χώρο, αρκεί να βάλουμε στο πλάνο μας την ανανέωση του σπιτιού μας, επιλέγοντας έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα που ανταποκρίνονται στο προσωπικό μας γούστο, ανακαινίζοντας τους χώρους του σπιτιού που χρειάζονται ένα «φρεσκάρισμα» και δημιουργώντας το πιο cozy περιβάλλον, έτσι ώστε να περνάμε τις πιο αξέχαστες στιγμές, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Λέμε «ναι» σε περισσότερες lifetime experiences

Αν υπάρχει κάτι που μας λείπει, μέσα σε μία καθημερινότητα που πολλές φορές «τρέχει» πιο γρήγορα από εμάς, αναμφίβολα είναι οι μοναδικές εμπειρίες που συνήθως ζούμε μία φορά στη ζωή μας. Και αυτό διότι, όσο και εάν θέλουμε να πάμε για bungee jumping, να πετάξουμε με ιδιωτικό ελικόπτερο, να επισκεφτούμε το Μάτσου Πίτσου, να κολυμπήσουμε δίπλα σε γιγαντιαία σαλάχια στις Μπαχάμες ή να πάμε για brunch μέχρι το Παρίσι με τις κολλητές μας για λίγες ώρες, οι υποχρεώσεις συνήθως μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα, θέτοντας άλλες προτεραιότητες στην κορυφή της λίστας μας.

Από το να ταξιδεύουμε σε μακρινούς και ιδιαίτερους προορισμούς κάθε χρόνο, μέχρι να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας στο «καταφύγιο» των ονείρων μας και να βάλουμε περισσότερες lifetime experiences στο πρόγραμμά μας: Όταν ζούμε χωρίς άγχος, τότε υπάρχει χώρος για εμπειρίες και αλλαγές που αναβαθμίζουν τη ζωή μας. Και το σίγουρο είναι ότι με 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια, το άγχος δεν έχει θέση στη ζωή μας!

Αυτό σημαίνει carefree ζωή και αν δεν ξέρετε πώς και από πού να κάνετε την αρχή, το νέο ΛΟΤΤΟ είναι μία πολύ καλή ιδέα! Διότι το ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ άλλαξε μορφή και τώρα, μοιράζει έπαθλα με σταθερές μηνιαίες καταβολές, στις δύο πρώτες κατηγορίες. Τα 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια που μοιράζει το παιχνίδι -το οποίο κληρώνει κάθε Τετάρτη και Σάββατο- με έξι σωστές προβλέψεις, είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση. Αλλά και αν δεν μαντέψετε σωστά τους έξι αριθμούς της κλήρωσης, θα έχετε και πάλι μία ευκαιρία να κερδίσετε -με πέντε σωστές προβλέψεις- 1.000 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο.

Μήπως σήμερα το απόγευμα να κάνετε μία στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ ή να μπείτε στο opaponline.gr και να δοκιμάσετε την τύχη σας, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο για μία πιο ανέμελη, carefree και συναρπαστική καθημερινότητα;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή