Κερδίζει ο Παναθηναϊκός, σύστημα στο Γιουρόπα

Με 1/2 έκλεισε η χθεσινή ημέρα, αφού Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι μπήκαν από νωρίς στο χορό των γκολ και έτσι δεν μπόρεσε να κρατηθεί το under. Στο άλλο παιχνίδι η Ρεάλ επιβεβαίωσε πανεύκολα τον άσο από ημίχρονο.

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός, σύστημα στο Γιουρόπα
1'

Στα σημερινά, οι διοργανώσεις που ξεχωρίζουν είναι η Ευρωλίγκα και το Γιουρόπα Λιγκ, με το δεύτερο να έχει τόσο αμφίροπες αναμετρήσεις που το ποντάρισμά μας θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικό.

Οι «πράσινοι» απόψε το βράδυ υποδέχονται την Ουνικάχα Μάλαγα στο ΟΑΚΑ και με νίκη βρίσκονται και με τα δύο πόδια στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η δυναμική της ομάδας σε συνδυασμό με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την επιτακτικότητα για νίκη, μας οδηγούν στον άσο, στον άσο από ημίχρονο, αλλά και στον άσο με χάντικαπ τα οποία τα βρίσκουμε στο 1.30 και 1.40 αντίστοιχα και 1.75 αντίστοιχα.

Μετά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνει τα παιχνίδια του Γιουρόπα. Οι αναμετρήσεις όπως είπαμε και παραπάνω είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές. Ένα ποντάρισμα με προοπτική στα σημερινά, θα ήταν ένα σύστημα 2-3-4, με τέσσερις ισοπαλίες, αφού όσο φαβορί κι αν είναι η Γιουβέντους και η Μπενφίκα, μπορούν να κατακτήσουν και τις προκρίσεις εντός έδρας και ίσως βολευτούν με τις ισοπαλίες στα πρώτα παιχνίδια.

Η βασική πρόταση
Παναθηναϊκός - Ουνικάχα Μάλαγα (1) 1.30
Παναθηναϊκός - Ουνικάχα Μάλαγα (1/1) 1.40
Παναθηναϊκός - Ουνικάχα Μάλαγα +7.55 (1) 1.75

Σύστημα (2-3-4)
Αλκμάαρ - Μπενφίκα (x) 3.45
Λυών - Γιουβέντους (x) 3.45
Bασιλεία - Βαλένθια (x) 3.15
Πόρτο - Σεβίλλη (x) 3.30

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή