Παναθηναϊκός: Ο κομβικός Διούδης στο ντέρμπι (pics)

Παναθηναϊκός: Ο διεθνής τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» θα έχει δύσκολο έργο το Σάββατο και πολλά θα κριθούν από την απόδοσή του.

Παναθηναϊκός: Ο κομβικός Διούδης στο ντέρμπι (pics)
2'

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε εβδομάδα ντέρμπι, ωστόσο, για τον Λάζλο Μπόλονι δεν είναι και το πιο απλό να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Το ερχόμενο Σάββατο (19.30) το «τριφύλλι» φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στη μάχη των αιωνίων και ο 67χρονος τεχνικός θα έχει τους διεθνείς στη διάθεσή του την Πέμπτη. Τότε θα είναι στο Κορωπί οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης. Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές.

Σε ένα ντέρμπι, παράλληλα, δεδομένα πρέπει όλοι ν’ αποδώσουν στο 100%. Ένας αδύναμος κρίκος να υπάρχει, σε αυτά τα ματς μπορεί να προκληθεί ζημιά. Ασφαλώς, όμως, υπάρχει και ο Διούδης που θα πρέπει να είναι σε ακόμα καλύτερη μέρα από τους υπόλοιπους.

Ο Παναθηναϊκός θα δεχθεί πίεση, ο αντίπαλος είναι πιο ισχυρός και εκτός από τις κατευθύνσεις που θα δίνει στην άμυνα, έστω και μία απόκρουσή του μπορεί να είναι καθοριστική για την εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, ο 27χρονος διεθνής γκολκίπερ του Παναθηναϊκού θα είναι στη σαββατιάτικη μάχη από τους παίκτες κλειδιά.

Έχει την εμπειρία να σταθεί σε τέτοιες αναμετρήσεις, έχει προσωπικότητα. Στις τρεις επισκέψεις του με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο για το πρωτάθλημα, αλλά και τα πλέι οφ την περασμένη σεζόν, κατέγραψε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στην ισοπαλία τη σεζόν 2018-19, ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κι αντικαταστάθηκε από τον Κότσαρη. Την περασμένη περίοδο νικήθηκε από τον Ελ Αραμπί σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τη διαιτησία και στα πλέι οφ η ομάδα ήταν προς διάλυση…

Τώρα όλα τα προγνωστικά είναι εις βάρος της ομάδας του Μπόλονι. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τα ανατρέψουν κι ας είναι μέχρι τώρα κακή η εικόνα. Στα ντέρμπι πολλές φορές αυτά πηγαίνουν περίπατο. Και ένας από τους παίκτες που μπορούν να δώσουν ώθηση στον Παναθηναϊκό, ακόμα κι από την περίεργη θέση του τερματοφύλακα, είναι ασφαλώς ο Διούδης. Ο οποίος στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, απέκρουσε πέναλτι του Βαλμπουενά και ήταν από τις αιτίες που ο Παναθηναϊκός, αν και μισός, απέφυγε την ήττα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ μάρκετ: Άλλαξε το ωράριο – Ποιες ώρες και μέρες θα είναι ανοιχτά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή