Παναθηναϊκός: Τι τρέχει με τον Βέλεθ…

Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ δεν θα παίξει ούτε με τον Ολυμπιακό, αν και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο πόδι.

Παναθηναϊκός: Τι τρέχει με τον Βέλεθ…
2'

Ο Βέλεθ δεν πρόκειται να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, αφού παραπονιέται, ότι έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που είχε χτυπήσει πριν από καιρό. Ηταν κάτι το οποίο το ξεπέρασε και αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο, όπου στην διάρκεια του αγώνα παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις.

Από την ημέρα εκείνη και μετά ο Βέλεθ δεν έχει προπονηθεί κανονικά και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Το περίεργο είναι, ότι σε όσες εξετάσεις έχει κάνει ο Ισπανός δεν φαίνεται τίποτα. Είναι όλες καθαρές και δείχνουν, ότι έχει ξεπεράσει, ότι πρόβλημα είχε στο πόδι.

Από την στιγμή, που ο ίδιος ο παίκτης, όμως, συνεχίζει και παραπονιέται για ενοχλήσεις ο Μπόλονι δεν μπορεί να τον βάλει στην προπόνηση και να τον υπολογίζει για το ντέρμπι. Στον Παναθηναϊκό η αλήθεια είναι, ότι συζητιέται το θέμα Βέλεθ, αλλά ακόμα συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει, για ποιο λόγο ο Ισπανός δεν επιστρέφει στις προπονήσεις. Θα φανεί και το πότε θα είναι έτοιμος ο ίδιος, για να παίξει, αλλά και το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σταθερά και χωρίς άλλους τραυματισμούς.

Πάντως από τον Βέλεθ υπάρχουν απαιτήσεις. Ηταν μία επιλογή του Ρόκα, που κόστισε στον Παναθηναϊκό, αφού δόθηκαν 320.000 ευρώ τον χρόνο στον παίκτη και στη συνέχεια οι «πράσινοι» χρειάστηκε να δώσουν παραπάνω χρήματα, για να κρατήσουν και τον Σένκεφελντ. Με τέτοιο συμβόλαιο στον σημερινό Παναθηναϊκό η απαίτηση είναι να παίζεις και να κάνεις και την διαφορά. Και όχι μία να παίζεις και δύο όχι. Και ειδικά σε παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, που η ομάδα σε έχει απόλυτη ανάγκη, λόγω εμπειρίας και αξίας…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή