Super League: Ο καυτός ΓενΑΡΗΣ και τα τρελά όνειρα (pics)

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έναν δύσκολο Γενάρη μπροστά τους, που θα κρίνει πολλά για τα όνειρα που θα κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Super League: Ο καυτός ΓενΑΡΗΣ και τα τρελά όνειρα (pics)
INTIME.GR
3'

Ο Άρης έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν στη δεύτερη θέση. Πραγματοποιεί τρομερή πορεία, την καλύτερη εδώ και δεκαετίες και ασφαλώς κάνει πολλά όνειρα.

Στην παρούσα φάση φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο η ομάδα της Θεσσαλονίκης να χάσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από τον πέμπτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκός είναι στο +11 και με αγώνα λιγότερο.

Ο ερχόμενος μήνας, όμως, θα κρίνει πάρα πολλά, αν όχι τα πάντα. Για όλες τις ομάδες, βέβαια, ο συγκεκριμένος μήνας είναι ζόρικος με εμβόλιμη αγωνιστική κι αρκετές εκκρεμότητες, λόγω κορονοϊού, να κλείνουν.

Ο Άρης θα δώσει από τις 4 έως τις 30 Ιανουαρίου, σε διάστημα 27 ημερών επτά αγώνες. Οι τέσσερις εντός, οι τρεις εκτός. Οι δύο από τους εντός, ωστόσο, είναι ντέρμπι. Σε τέσσερις μέρες θα φιλοξενήσει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Γίνεται αντιληπτό ότι αν πάρει έξι βαθμούς σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, δεν χάνει την Ευρώπη στα πλέι οφ. Εφόσον φυσικά έχει κάνει το καθήκον του και σε ματς με μικρομεσαίους. Διότι αν πάει με αυτή τη διαφορά από τον πέμπτο στα πλέι οφ, θα χάσει το ένα εισιτήριο μόνο αν δεν... κατέβει στο γήπεδο.

Τα εκτός έδρας είναι με δύσκολες ομάδες, αλλά στα μέτρα βεβαίως του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι», μετά τις 30 Γενάρη, όπου φιλοξενούνται από τον Αστέρα Τρίπολης, ουσιαστικά θα γνωρίζουν σε έναν σημαντικό βαθμό, αν θα είναι το ακλόνητο φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Θα δουν, όμως κι αν μπορούν να κάνουν πιο τρελά όνειρα. Ακόμα και η δεύτερη θέση, για παράδειγμα, θα είναι τρομερή επιτυχία για μία ομάδα που ξεκίνησε με το κάζο του αποκλεισμού από την Κόλος Κοβαλίφκα, με αλλαγή προπονητή και με αρκετά νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Άρη τον Γενάρη. Στις 4/1 φιλοξενείται από την ουραγό Λαμία. Ασφαλώς είναι στο χέρι του, αλλά οι αντίπαλοι κάνουν ό,τι μπορούν για την παραμονή και μετά την διακοπή και με νέο προπονητή δεν θα είναι εύκολη λεία. Στις 7/1 υποδέχονται τον Βόλο, ο οποίος δεν έχασε στον πρώτο γύρο από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό.

Στις 11 Ιανουαρίου έχει δύσκολο έργο με τον αξιόμαχο φέτος ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 14/1 υποδέχεται την ΑΕΚ εντός και στις 17/1 τον Παναθηναϊκό. Αυτά τα δύο ματς είναι κομβικά. Οι νίκες ή έστω τέσσερις βαθμοί θα του δώσουν ώθηση.

Στον αντίποδα, τυχόν ήττες θα πληγώσουν την αυτοπεποίθησή του. Στις 23/1 παίζει εκτός με τον Απόλλωνα. Ένα ακόμα ματς του… χεριού του, αλλά το συγκρότημα του Παράσχου είναι εξαιρετικά μαχητικό και μάλιστα στον πρώτο γύρο δυσκόλεψε πολύ τον Άρη, στο ουδέτερο γήπεδο των Ιωαννίνων, όπου έγινε η αναμέτρηση.

Στις 26/1 φιλοξενεί την Λάρισα, την οποία νίκησε άνετα στο Αλκαζάρ με 3-0 και κλείνει στις 30 Ιανουαρίου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ποτέ δεν είναι εύκολο ένα παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες, οι οποίοι έχουν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή