Μπρούνο Γκάμα: «Μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα αν…» (photos)

Άρης: Ο άσος των «κιτρινόμαυρων» Μπρούνο Γκάμα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη και αναφέρθηκε στην παρουσία του ίδιου, αλλά και της ομάδας.

Μπρούνο Γκάμα: «Μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα αν…» (photos)
1'

Ο Μπρούνο Γκάμα αναμφίβολα είναι ο ηγέτης του Άρη. Ο Πορτογάλος άσος έδωσε μεγάλη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» κι αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο Γκάμα.

Για την χρονιά που ολοκληρώνεται: «Η σεζόν σε γενικές γραμμές είναι καλή. Παρότι δεν αρχίσαμε καλά με την Ευρώπη, ήταν σημαντικό ότι αντιδράσαμε και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Έχουμε μια σταθερή και συμπαγής ομάδας. Έχουμε βέβαια δρόμο ακόμα, οπότε πρέπει να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο, για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν φανταζόταν την ομάδα στη δεύτερη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου: «Οταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία γνωρίζαμε ότι έχουμε πολύ καλό υλικό. Ένα πλήρες ρόστερ. Δεν μπορείς να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, ενώ έπρεπε να ενσωματώσουμε και πολλούς νέους παίκτες. Σε αυτό το κομμάτι, τα καταφέραμε καλά. Οι παλιοί έκαναν ένα καλό... πάντρεμα με τους νέους. Όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε καλύτεροι.

Δεν πιστεύαμε ότι θα είμαστε τόσο ψηλά, αλλά στις πρώτες θέσεις σίγουρα. Ήταν πολύ καλό ότι επικεντρωνόμασταν πάντα στο επόμενο ματς. Με τις νίκες, πήραμε αυτοπεποίθηση και αισθανθήκαμε πιο δυνατοί».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή