Το απόλυτο όνειρο: 17χρονος πληρώνεται για να βλέπει μπάλα, όλη μέρα!

Το απόλυτο όνειρο όλων των ποδοσφαιρόφιλων ζει ένας 17χρονος από την Ινδία, ο οποίος πληρώνεται για να βλέπει όλη μέρα μπάλα!

Το απόλυτο όνειρο: 17χρονος πληρώνεται για να βλέπει μπάλα, όλη μέρα!
2'

Ο Ασουίν Ραμάν από την Ινδία είναι μόλις 17 ετών κι από το 2019 εργάζεται ως scout και αναλυτής της Νταντί Γιουνάιτεντ. «Ακόμα τσιμπιέμαι και δεν μπορώ να το πιστέψω» σχολίασε ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Όσο για το πως ξεκίνησε αυτή η συνεργασία; Ο Ασουίν εξήγησε ότι ο υπεύθυνος του τμήματος των scouts της ομάδας από τη Σκωτία, τον προσέγγισε και του προσέφερε δουλειά μέσω Twitter.

«Στα 13α γενέθλιά μου ξεκίνησα ένα blog και έγραψα κάποια κομμάτια, πραγματικά απαίσια, τώρα που τα ξαναβλέπω. Ο υπεύθυνος των scouts της Νταντί Γιουνάιτεντ Στίβι Γκριβ μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν ήθελα να δουλέψω στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ραμάν τονίζει ότι περνάει τον περισσότερο χρόνο βλέποντας παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται ο σύλλογος. «Μου λένε τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουμε και βλέπω ποιοι ταιριάζουν σε αυτά. Αν ξεχωρίσουμε κάποιον, τον παρακολουθώ για ώρες κι αν αξίζει στέλνω το report μου», εξήγησε.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο νεαρός Ινδός έχει αφήσει για λίγο τη δουλειά του στην άκρη κι έχει αφοσιωθεί στις σπουδές του. «Έχω εξετάσεις αυτή την περίοδο, συνεπώς δεν έχω κάνει πολλά στη δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.070 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 25 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 249 οι διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή