Μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Γιαννούλης από την Άουγκσμπουργκ

Μεταγραφές: Στην Γερμανία και την Bundesliga θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Γιαννούλης, μετά την ανακοίνωσή του από την Άουγκσμπουργκ.

Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Έλληνας αμυντικός θα συνεχίσει στην Βαυαρία για την Άουγκσμπουργκ
INTIME SPORTS
1'

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ αποχώρησε από την Νόριτς και σχεδόν άμεσα βρέθηκε στο «στόχαστρο» των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο νεαρός άσος είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του στο εξωτερικό, κάτι που ολοκληρώθηκε την Τρίτη (23/07).

Συγκεκριμένα, η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος επέλεξε τον αριθμό 13 στη φανέλα, ενώ θα παραμείνει στην Βαυαρία μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

«Οι συζητήσεις με την Άουγκσμπουργκ ήταν πολύ θετικές από το ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην προετοιμασία που θα γίνει στην Νότιο Αφρική», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα μπακ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Και συνέχισε: «Είναι μία καλή ευκαιρία να γνωρίσω την ομάδα και να προσαρμοστώ γρήγορα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, διότι θέλω να εντυπωσιάσω από την αρχή με τις εμφανίσεις μου και την προσήλωση μου, ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή