Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αήττητος σε όλα τα πρωταθλήματα

ΠΑΟΚ: Ιστορικό ρεκόρ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» τόσο στη Super League όσο και στα πρωταθλήματα των ακαδημιών.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αήττητος σε όλα τα πρωταθλήματα
Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ σε όλα τα πρωταθλήματα
MOTION TEAM
2'

Ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδεύει στη φετινή Super League ο ΠΑΟΚ. οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και μετρούν 17 νίκες και 1 ισοπαλία, σε 18 αναμετρήσεις από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει όσο τίποτα άλλο να κατακτήσει τον τίτλο, ωστόσο, αν καταφέρει να το κάνει αυτό και χωρίς να γνωρίσει ήττα θα γράψει ιστορία. Άλλωστε, στην Ελλάδα, μόνο μια φορά έχει καταφέρει ομάδα να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα κι αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική περίοδο 1963-1964.

Στον ΠΑΟΚ προφανώς και ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα πάρουν τη Super League και το αν θα τα καταφέρουν αήττητοι έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πλην όμως είναι εντυπωσιακές οι επιδόσεις του «δικεφάλου του Βορρά». Αν οι Θεσσαλονικείς δεν γνωρίζουν την ήττα ούτε την Κυριακή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, τότε θα βάλουν οριστικά… πλώρη και για το αήττητο. Θα τους απομένουν μόλις δυο ντέρμπι, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με αυτό κόντρα στους Πειραιώτες να γίνεται στην Τούμπα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ πάντα έχει το προβάδισμα.

Εκτός από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όμως, αήττητες παραμένουν και οι ομάδες υποδομής του «δικεφάλου του Βορρά». Στα πρωταθλήματα των ακαδημιών της Super League, οι ομάδες Κ19, Κ17 και Κ15 δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα, γράφοντας κι αυτές με τη σειρά τους ιστορικά ρεκόρ! Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως στόχος του είναι να κυριαρχήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτό το μαρτυρούν και οι μεταγραφές που έκανε, ειδικότερα στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή