LIVE Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο και το Onsports έχει πάρει θέση στη Λεωφόρο για να σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης

LIVE Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
1'

Με το αριστερό μπήκε ο Παναθηναϊκός στο 2014 αφού ηττήθηκε με κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Η επιστροφή στη Λεωφόρο και ο αγώνας με τον Πανιώνιο, δίνει στην ομάδα του Αναστασίου την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στα πειστικά ματς, την ώρα που η ατμόσφαιρα συνολικά στο «τριφύλλι» είναι αρκετά θετική μετά και την ολοκλήρωση της πολύ μεγάλης μεταγραφής του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ οι «πράσινοι» έχουν κι άλλες απουσίες, περιμένουν ωστόσο να πάρουν τη νίκη κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος με τον Κώστα Παναγόπουλο στον πάγκο του θέλει να κάνει μια νέα αρχή, ωστόσο, στον μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη τα… μούσκεψε και ηττήθηκε (1-0). Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν κι αυτοί τις απουσίες τους, ενώ αναμένεται να βρουν κι αρκετά «καυτή» τη Λεωφόρο, μετά το αίτημά τους (!) για αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο και ιδίως πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους!

Δείτε Live τον αγώνα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή