Νταμπλ-νταμπλ ο Αντετοκούνμπο- «Έλουσε» φίλαθλο με μπύρα! (videos)

Μπορεί οι Bucks να ηττήθηκαν από τους Thunder του Κέβιν Ντουράντ, ο Γιάννης όμως ήταν απλά εκπληκτικός προσφέροντας θέαμα και συμμετέχοντας σε ένα... αστείο «ατύχημα».

Νταμπλ-νταμπλ ο Αντετοκούνμπο- «Έλουσε» φίλαθλο με μπύρα! (videos)
1'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο καλύτερος παίκτης του Milwaukee και ας ηττήθηκε η ομάδα του (101-85) για πέμπτη συνεχόμενη φορά. Ο Έλληνας φόργουορντ σε 38 λεπτά πέτυχε 13 πόντους, έχοντας 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 μπλοκ και 2 κλεψίματα, στη καλύτερη του εμφάνιση από τη στιγμή που μετακόμισε στο ΝΒΑ. Μάλιστα και τα 2 κοψίματα του Γιάννη ήταν πάνω στον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος και τον αποθέωσε: «Επαιξε σκληρά, θυσίασε το κορμί του για την ομάδα. Θα πήγαινα οποτεδήποτε στον πόλεμο με έναν τύπο σαν κι αυτό. Θα είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Θα κερδίζει εμπειρίες και θα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Το καλύτερο γι' αυτόν είναι να ξεκινάει βασικός και να τον αφήνουν να παίξει. Θα γίνει πραγματικά καλός...».

Το τρομερό κάρφωμα του Γιάννη μπροστά στον Πέρκινς

Ο 19χρονος τράβηξε τα βλέμματα και εκτός παρκέ, καθώς κάποια στιγμή στη προσπάθεια του να προλάβει τη μπάλα «πέταξε» προς τους φιλάθλους και προσγειώθηκε σε κάποιον με αποτέλεσμα τον λούσει με μπύρα. Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή