Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-1: Μπλόκο στον Αγρίνιο

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός άφησε είχε την πρωτη απώλεια βαθμών στο Αγρίνιο. Προβλημάτισαν οι ερυθρόλευκοι και στην ανάπτυξη αλλά και στη δημιουργία φάσεων.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-1: Μπλόκο στον Αγρίνιο
2'

Α ημίχρονο
Tα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά και από τις δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλείσει ουσιαστικά. Η πρώτη και μοναδική μεγάλη ευκαιρία του αγώνα έγινε από την πλευρά των γηπεδούχων στο 17ο λεπτό, μετά από κεφαλιά του Κούσα την οποία έδιωξαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού πριν περάσει τη γραμμή. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη στιγμή μπροστά από τα καρέ των δύο πλευρών, με τον Τζίμι Ντουρμάζ να κάνει το ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά να κινείται σε... ρηχά νερά.

Β ημίχρονο
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους πρωταθλητές τους πρωταθλητές, αφού δύο λεπτά μετά την είδοδο του στο παιχνίδι, ο Παϊτιμ Κασάμι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Οι παίκτες του Μίτσελ... έκατσαν πάνω σε αυτό το γκολ και το πλήρωσαν ακριβά. Ο Κούσας ισοφάρισε στο 78ο λεπτό με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά του ματς δεν είδαμε αρκετό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ σκληρά και το ματς να διακόπτεται συνεχώς.

Να σημειωθεί πως οι Εντινγκά και Μανιάτης αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι, με τον δεύτερο ειδικά να δείχνει πως έχει σοβαρό πρόβλημα αφού πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (57’ Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68’ Θεοδωρίδης).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Κόρμπος, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μήλιος, Εντζεγκέλε, Ρουμπουλάκου.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (74’ Σαβιόλα), Μποτία, Ντινγκά, Ντουρμάζ (58’ Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες, Ομάρ, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί (46’ Κασάμι).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Σαβιόλα, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπενίτες, Γκαζαριάν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή