Πέθανε ο τραγουδιστής Duke Fakir - Mέλος του συγκροτήματος Four Tops της Motown

«Οι καρδιές μας είναι βαριές καθώς θρηνούμε την απώλεια ενός πρωτοπόρου, εμβληματικού ανθρώπου και θρύλου της μουσικής», ανέφερε μεταξύ άλλων η οικογένεια του τραγουδιστή

Πέθανε ο τραγουδιστής Duke Fakir - Mέλος του συγκροτήματος Four Tops της Motown

FILE - Duke Fakir of Four Tops performs at the All In Music & Arts Festival at the Indiana State Fairgrounds on Saturday, Sept. 3, 2022, in in Indianapolis. Fakir, the last of the original Four Tops, died Monday of heart failure at age 88. (Photo by Amy Harris/Invision/AP, File)

Associated Press
1'

Ο τραγουδιστής των Four Tops, Duke Fakir, «έφυγε» από τη ζωή στα 88 του χρόνια. Το τελευταίο επιζών αρχικό μέλος του συγκροτήματος της Motown που αγαπήθηκε για τραγούδια όπως το “Reach Out, I’ll Be There” και το “Standing in the Shadows of Love,” πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια δύο μέρες μετά τη συνταξιοδότησή του.

σύμφωνα με την Detroit Free Press, ο Fakir άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν.

«Οι καρδιές μας είναι βαριές καθώς θρηνούμε την απώλεια ενός πρωτοπόρου, εμβληματικού ανθρώπου και θρύλου της μουσικής, ο οποίος, μέσα από την 70χρονη μουσική του καριέρα, άγγιξε τις ζωές τόσων πολλών, καθώς συνέχισε να περιοδεύει μέχρι το τέλος του 2023 και αποσύρθηκε επίσημα φέτος», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωσή της στην εφημερίδα.

«Ως το τελευταίο εν ζωή ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού μουσικού συγκροτήματος Four Tops, βρίσκουμε παρηγοριά στο ότι η κληρονομιά του Duke θα συνεχίσει να ζει μέσα από τη μουσική του για τις επόμενες γενιές».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή