«Απειλές και μαχαίρια στο ΟΑΚΑ»

Ακόμα προσπαθεί να ηρεμήσει από τα όσα καταγγέλλει πως έγιναν στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς...

2'

Ακόμα προσπαθεί να ηρεμήσει από τα όσα καταγγέλλει πως έγιναν στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική εφημερίδα «Sportski Zurnal» αρχικά ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια εξιστόρησε τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου τους πετούσαν νερό, δέχθηκαν απειλές κατά της ζωής τους, αλλά και επίθεση με μαχαίρι!
«Έχω συμβόλαιο δύο ετών. Θα έχουμε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κύριους Αγγελόπουλους, τις επόμενες ημέρες, ώστε να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», ήταν το πρώτο σχόλιό του όσον αφορά στην επόμενη ημέρα.

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα έζησε στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγια για απειλές και μαχαίρια, μιλώντας με πολύ σκληρή γλώσσα για τους γηπεδούχους φιλάθλους:
«Εάν στον τέταρτο τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν πετούσαμε τις τρεις ελεύθερες βολές, που ήταν «κλειδί» για την εξέλιξη της αναμέτρησης, πιστεύω πως θα είχαμε φύγει νικητές. Το ματς ήταν εντελώς περίεργο και ανοιχτό.
Ήταν από την αρχή περίεργο, από τη στιγμή που η ασφάλεια του γηπέδου επέτρεψε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να γεμίσουν τις πρώτες έξι σειρές της εξέδρας πίσω από την μπασκέτα, κάτι το οποίο είχε απαγορευτεί. Θα έπρεπε να ήταν άδειες. Βρίσκονταν πολύ κοντά στον πάγκο μας. Πίστεψέ με, ήμασταν μούσκεμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από το νερό που μας πετούσαν. Ήμουν μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω, το κεφάλι μου έσταζε, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Στο ημίχρονο μέλη του προπονητικού επιτελείου και ο Σπανούλης δέχθηκαν απειλές πως θα σκοτώσουν τα παιδιά τους! Είδα με τα μάτια μου έναν οπαδό του Παναθηναϊκού με μαχαίρι να σκίζει τη φυσούνα και να προσπαθεί να μας επιτεθεί. Ο Παπαλουκάς προσπαθούσε να κλοτσήσει κροτίδες, οι οποίες αρκετές φορές εξερράγησαν στα πόδια μας. Δεν μπορώ να περιγράψω την εχθρική ατμόσφαιρα που ζήσαμε. Μιλάμε για μίσος.
Πρέπει να πω, βέβαια, πως οι παίκτες και οι προπονητές του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μας προστατεύουν, όπως κάνουν πάντα, όπως κάνουμε κι εμείς όταν παίζουμε στον Πειραιά. Ωστόσο, η ασφάλεια ήταν ελλιπής. Είναι ανεξήγητη αυτή η ψυχολογία μίσους που υπάρχει».


Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή