Διαμάχη φαρμακοποιών για τις κινητοποιήσεις

Διχασμένος είναι ο κλάδος των φαρμακοποιών, μετά την ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην οποία καλεί τους φαρμακοποιούς να είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Διαμάχη φαρμακοποιών για τις κινητοποιήσεις
1'

Ο ΠΦΣ συνεδριάζει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις μετά και τις δηλώσεις του υπουργού κ. Χατζηδάκη περί «συντεχνιών».

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ. Κ. Λουράντος δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει σε κινητοποιήσεις που προτείνονται από το προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Μάλιστα σε διαδικτυακή ανάρτηση της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΦ Συμμαχία που υπογράφουν οι κ. κ. Κ. Λουράντος, Α. Σοφιανόπουλος και Η. Χαλιγιάννης, αναφέρονται τα εξής: «Απατώνται κάποιοι αν νομίζουν ότι θα πάμε σε κινητοποιήσεις και σε πόλεμο με την Κυβέρνηση έχοντας "στρατηγούς" που μέχρι πρότινος ικανοποιούσαν την Κυβέρνηση και εισέπραταν από αυτήν μέσω του Υπουργού Υγείας τα εύσημα και την προεκλογική της στήριξη. Ο κλάδος δεν έχει ανάγκη τους "τρομερούς" συνδικαλιστές της Κυβέρνησης, αλλά συναδέλφους που και γνωρίζουν και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά του».

Πηγή: onmed.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή