Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Περιόρισε τα ψώνια σου!

Ζώδια - Ιχθύες: Μπορεί να δεχθείς μια γλυκιά «πολιορκία» από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε γοητεύσει κι έχει καλές πιθανότητες να το πετύχει! 

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06
Ίσως να σου αποκαλυφθεί κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στα περιουσιακά σου.
astrology.gr
1'

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο κι αν δεν τις κάνεις από μόνος/η σου, μάλλον θα αρχίσεις να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις μονολογώντας «δεν γίνονται αυτά»! Ίσως πάλι να σου αποκαλυφθεί κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό η καταναλωτική συμπεριφορά σου κινείται εκτός ελέγχου, καλό είναι ωστόσο να μην αγοράσεις πολύ ευαίσθητα ή εύθραυστα είδη γιατί σύντομα θα τα… κλαις! «Παίζει» ακόμη μια έντονη διαφωνία σχετική με την διαχείριση πόρων, να προσέχεις όμως και τα »αρπακτικά» που κυκλοφορούν!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/06

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να δεχθείς μια γλυκιά «πολιορκία» από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε γοητεύσει κι έχει καλές πιθανότητες να το πετύχει! Ίσως βέβαια να το… σκάσεις κι εσύ για άλλον προορισμό, αν το ταίρι σου έχει πάρει εδώ και καιρό διαζύγιο από τον ρομαντισμό. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, η όλη υπόθεση δεν έχει κανένα... ψεγάδι και το μόνο που σου απομένει είναι να δώσεις την επιθυμητή συνέχεια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή