ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μπροστά στο μικρό παιδί του

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μπροστά στο μικρό παιδί του
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

«Μαφιόζικη» ενέδρα θανάτου στον Βύρωνα

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/5) στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με τη ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, όπου οδηγός μιας μηχανής πλησίασε από το πλάι το αυτοκίνητο ενός 32χρονου (αλβανικής καταγωγής, γεννηθείς το 1992) και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στο αυτοκίνητο ήταν συνοδηγός μια γυναίκα,επίσης αλβανικής καταγωγής, γεννημένη το 1987 και κάτοχος του αυτοκινήτου που τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, επρόκειτο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» σε υπόθεση με ναρκωτικά, ενώ τα πρώτα λόγια της τραυματισμένης γυναίκας στους αστυνομικούς ήταν: «Είδα μια μηχανή να έρχεται…».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το 32χρονο θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού το όνομά του είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις. Παράλληλα, ο δολοφονημένος άνδρας είχε άμεση εμπλοκή σε απόπειρα δολοφονίας μαφιόζου, στην Αλβανία

Το ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει το παιδί τους κι όλα συνέβησαν μπροστά του. Οι δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της δολοφονίας

«Η μικρή μου έπαιζε με το παιδάκι τους, όταν ακούσαμε τους πυροβολισμούς»

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, μία γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας, τόνισε περίπου μισή ώρα μετά το αιματηρό περιστατικό ότι «έπαιζε η μικρή μου με τον μικρό του (σ.σ. του θύματος). Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλώς παιχνίδι.

Έτρεχε το μικρό και έλεγε “ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου” και η γιαγιά είπε “είναι ο γαμπρός μου, ο γαμπρός μου” και κάλεσα την αστυνομία. Ήταν ένα μηχανάκι με δύο άτομα».

«Ακούσαμε δύο δυνατούς κρότους, φώναζαν “βοήθεια, φόνος”»

Περαστικοί της γειτονιάς μίλησαν στο Newsbomb.gr, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πυροβόλησαν το ζευγάρι ενώ είχαν πάει να πάρουν το παιδί τους» και «ακούσαμε δύο δυνατούς κρότους, φώναζαν “βοήθεια, φόνος”».