Η Skoda ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στην Ινδία με το Kushaq

Το ολοκαίνουργιο Kushaq έχει εξελιχθεί ειδικά για την αγορά της μεγάλης ασιατικής χώρας και τις προτιμήσεις των κατοίκων της 

Η Skoda ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στην Ινδία με το Kushaq
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Αν απορείτε για ποιο λόγο η Skoda δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην αγορά της Ινδίας παρουσιάζοντας το Kushaq που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της Ινδίας και τα γούστα των Ινδών είναι γιατί η συγκεκριμένη αγορά αναμένεται στα επόμενο χρόνια να εξελιχθεί στην τρίτη παγκοσμίως. Μετά από αυτές της Κίνας και των ΗΠΑ.

Λογικό και αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς τον πληθυσμό της μεγάλης ασιατικής χώρα που ξεπερνά τα 1,35 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν η Skoda προσπαθεί να θεμελιώσει όσο το δυνατόν καλύτερη τη θέση της στην Ινδία και μετά τα Karoq και Kamiq λάνσαρε το Kushaq, που βασίζεται στο πιο οικονομικό πλαίσιο MQB-A0-ΙΝ.

Σχεδιαστικά πρόκειται για ένα ελκυστικό σύνολο με στιλ που υιοθετεί αρκετά στοιχεία από τα SUV της μάρκας που διατίθενται και στα μέρη μας, ενώ υπάρχουν και χρώματα, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί που θα διατίθενται αποκλειστικά στην Ινδία.

Από κει και πέρα το μήκος του αμαξώματος είναι 4,22 μέτρα, ενώ το μεγάλο μεταξόνιο των 2.651 χιλιοστών εξασφαλίζει μεγάλους χώρους και ένα πορτμπαγκάζ 385 λίτρων. Από εκεί και πέρα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες διασύνδεσης καθώς και μια οθόνη αφής, με διαγώνιο από 7,0 έως και 10,0 ίντσες για το σύστημα infotainment.

Στην Ινδία το Kushaq είναι κορυφαίο από πλευράς εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές του θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο κινητήρων. Ο βασικός είναι ο 1.0 TSI με τους 115 ίππους, ενώ υπάρχει και π μεγαλύτερος και ισχυρότερος 1.5 TSI με τους 150 ίππους. Και οι δύο μπορούν να συνδυαστούν και με αυτόματα κιβώτια DSG.

Τετρακίνηση μπορεί να μην υπάρχει αλλά χρήσιμη θα είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος (18,8 εκατοστά), ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως στην Ινδία οι επιβάτες του Kushaq θα εκτιμήσουν τις ανέσεις που θα προσφέρει η ανάρτησή του στους κακής ποιότητας δρόμους της χώρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή