«Κυβέρνηση – κότα»

Κάθε μέρα που περνάει μετά την Κυριακή των εκλογών γίνεται όλο και πιο φανερό

«Κυβέρνηση – κότα»

ότι ΔΝΤ και Κομισιόν μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – η περίφημη Τρόικα δηλαδή - με απόλυτο κυνισμό εκβιάζουν το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας για να σχηματίσει μία κυβέρνηση «εδώ και τώρα» των δικών τους επιλογών και μέτρων. Μία «κυβέρνηση – κότα» δηλαδή που θα εφαρμόσει τυφλά και πιστά το Μνημόνιο 2 αλλιώς θα μας στραγγαλίσουν. Ήδη δεν είναι καθόλου τυχαίο που μας στέλνουν κατά 1 δισ. ευρώ μικρότερη την αποφασισμένη δόση του Μαΐου από το EFSF.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι χθες ο υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης έκανε σαφή προειδοποίηση ότι αν καταγγελθεί το Μνημόνιο θα μπει τέλος στη χρηματοδότηση από την Τρόικα και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε περικοπές 4,5 δισ. ευρώ για να καλύψει εσωτερικές ανάγκες, που αφορούν κυρίως στην πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Και προχωρώντας τόνισε ότι σε μια τέτοια περίπτωση την ίδια μέρα καταγγελίας του Μνημονίου θα έπρεπε να γίνουν περικοπές της τάξης των 4,5 δισ. για να ισοσκελιστούν έσοδα με δαπάνες. Δηλαδή νέα μέτρα για τον Έλληνα πολίτη.

Αυτό το έργο του τρόμου θα συνεχιστεί όσο θα αφήνουμε έδαφος ελεύθερος στους τρομολάγνους. Όσο δεν υπάρχει κυβέρνηση που θα πάει να τους πει «τέρμα, δεν γίνεται, δεν μπορούμε, αλλάζουμε τη συμφωνία ή αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων»

Σε τελευταία ανάλυση στο δικό τους εκβιασμό ας απαντήσουμε με το δικό μας μεγαλύτερο εκβιασμό, έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ κι ας τους πάρουμε μαζί μας στον όλεθρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή