Πόσα θα δίνατε για ένα σακάκι Maybach;

Η Maybach είναι η υπέρ-πολυτελής υπο-μάρκα της Mercedes και τα μοντέλα με τα σήματα της είναι κυριολεκτικά πανάκριβα.

Πόσα θα δίνατε για ένα σακάκι Maybach;
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Οι Maybach είναι ότι πιο χλιδάτο υπάρχει με τέσσερις τροχούς και όπως γίνεται αντιληπτό αποτελούν την επιτομή της άνεσης προσφέροντας όλες τις τεχνολογίες αιχμής. Μάλιστα, οι μόνες εταιρίες που μπορούν στην ουσία να την ανταγωνιστούν είναι οι βρετανικές Bentley και Rolls-Royce.

Και όπως καταλαβαίνετε μία Maybach μπορούν να την αποκτήσουν ελάχιστοι οι οποίοι συνήθως κάθονται πίσω. Ωστόσο, πολύ περισσότεροι μπορούν να αποκτήσουν σχετικά αξεσουάρ της γερμανικής μάρκας μέσα από την πολύ μεγάλη γκάμα που διαθέτει.

Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα είναι η νέα σειρά ρούχων Unexpected Moments, η οποία περιλαμβάνει unisex επιλογές. Η νέα σειρά αποτελεί διεύρυνση της Icons of Luxury με στόχο να προσελκύσει ένα νεότερο κοινό που δίνει προτεραιότητα στη τελευταία λέξη της μόδας.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει πολλές επιλογές, από χειμερινά δερμάτινα μπουφάν μέχρι καπιτονέ σακάκια και από φούτερ έως γιλέκα και μπλουζάκια. Εννοείται πως οι τιμές είναι ανάλογες του επιπέδου της Maybach. Π.χ. το τζάκετ The Activity κοστίζει 590 ευρώ ή το μπουφάν The Zest I που φτάνει τις 2.990 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή