Τα δύο πεντάλεπτα της τέλειας σπαλομπριζόλας

Ένα καλό κομμάτι κρέας δεν θέλει πολλά, του αρκεί να το σεβαστείς.

Τα δύο πεντάλεπτα της τέλειας σπαλομπριζόλας

Ζούμε σε μια χώρα χωρίς μεγάλη παράδοση στο μοσχαρίσιο κρέας και χωρίς να έχουμε αποκλειστικά δική μας ορολογία κοπών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνικες, αμερικάνικη, γαλλική και τα υπολείμματα της οθωμανικής που έχουν ξεμείνει. Αν στη χασαπική βαβέλ προσθέσουμε και ένα είδος κρέατος που σπάνια έμπαινε στο τραπέζι μας, καταλήγουμε εύκολα στο γιατί έχουμε τόσες πολλές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με το μοσχαρίσιο κρέας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή