Μέλισσες: «Σαρώνουν» με το νέο τους τραγούδι - Η «Μοναχική καρδιά» στην κορυφή του Youtube

Η «Μοναχική Κααρδιά», το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησαν οι Μέλισσες είναι το no1 και εξώφυλλο στη Spotify playlist «New Music Friday»
Μέλισσες: «Σαρώνουν» με το νέο τους τραγούδι - Η «Μοναχική καρδιά» στην κορυφή του Youtube
1'

Με μια μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν το καλοκαίρι τους οι «Μέλισσες» καθώς το νέο τους τραγούδι «Μοναχική Καρδιά» που κυκλοφορεί από την Panik Records έχει σπάσει τα κοντέρ!

Πιο συγκεκριμένα, σε μόλις 48 ώρες από την κυκλοφορία του (Δευτέρα 27 Μαΐου), το τραγούδι ξεπέρασε τα 200.000 streams στο Spotify ενώ πλέον, μέσα σε 6 ημέρες, μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο streams.

Η «Μοναχική Κααρδιά» είναι το no1 και εξώφυλλο στη Spotify playlist «New Music Friday» και παραμένει επί μακρόν στο no1 του ελληνικού iTunes Top 100 chart. Μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα των 6 πρώτων ημερών κυκλοφορίας, το music video του «Μοναχική Καρδιά» εκτοξεύτηκε και παραμένει σταθερά στο no1 των γενικών τάσεων του YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μέλισσες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, με τίτλο «Για Όλα Ικανοί». Golden guest θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και guest η Marseaux.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή