Πλούτωνας στον Υδροχόο: Τα ζώδια που θα πιάσουν πάτο για να αναδυθούν

Θα μείνει στον Υδροχόο σχεδόν 19 χρόνια!

Πλούτωνας στον Υδροχόο: Τα ζώδια που θα πιάσουν πάτο για να αναδυθούν
2'

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του απόλυτου, του τέλους και της αρχής, της δημιουργίας και της καταστροφής επιστρέφει στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου για να ξαναπεράσει στον Αιγόκερω στις 2/9/24 και θα ρίξει οριστικά άγκυρα στο συγκεκριμένο ζώδιο στις 19/11/2024.

Ένας πλανήτης με τέτοια δυναμική είναι λογικό να αλλάξει ριζικά τις ζωές κάποιων ζωδίων, όχι όμως απρόσμενα, καθώς θα "σκάβει" σε βάθος για αρκετό καιρό, έτσι ώστε να αναδείξει τη ρίζα των προβλημάτων, των παθογενειών και των εξαρτήσεων που θα πρέπει να χτυπηθούν. Όπως είναι γνωστό, ορισμένες φορές πρέπει να πιάσεις πάτο για να σηκωθείς και να καείς για να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου, σαν άλλος Φοίνικας και τα παρακάτω ζώδια θα κάνουν ακριβώς αυτό ή οφείλουν να το κάνουν, καθ' όλη τη διάρκεια της πολύχρονης παραμονής του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σκοτάδι θα σε καλύψει και ενδεχομένως σε αρκετές περιπτώσεις να τα βλέπεις όλα μαύρα κι άραχνα, αλλά μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι αυτό είναι το πρώτο σκέλος, αφού, σιγά-σιγά, θα προσπαθήσεις να δεις τι καλό μπορεί να βγάλεις, από όλη αυτή την έρευνα σε βάθος και των κρυφών πλευρών που θα ανακαλύψεις, κυρίως στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Σταδιακά, θα γίνεις ένας άλλος άνθρωπος, που θα θέλει να ξεφορτωθεί παθογένειες, πρόσωπα και καταστάσεις, που τον εμποδίζουν ακόμα και να ζήσει όπως θέλει. Αρκετές φορές θα δείξεις δυναμισμό, αποφασιστικότητα και δε θα λες λόγια του αέρα, θα γίνεις απόλυτος, δε θα αρκεστείς στα λίγα ή τα μέτρια, οπότε, θα χρησιμοποιήσεις μέσα και τακτικές για να κάνεις τις θεωρίες σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου πράξη, με όποιο κόστο έχει αυτό για τους άλλους. Αλλά... μεγάλα παιδιά είναι, ας πρόσεχαν...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή