Γκάγκα: «Όλοι ξέρουμε πώς να σταματήσουμε την πανδημία» - Τι θα γίνει με τα σχολεία (vid)

Έκκληση για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό απηύθυνε από το νοσοκομείο της Λαμίας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Μίνα Γκάγκα Λαμία
«Δεν υπάρχει λόγος να κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του»
tvstar
1'

Σε μια περίοδο που τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, η υπουργός τόνισε πως για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση θα πρέπει όλοι να προσέξουμε. «Μετά από 2 χρόνια πανδημίας όλοι ξέρουμε πώς μεταδίδεται ο ιός και πώς μπορούμε να σταματήσουμε την πανδημία», πρόσθεσε.

«Αν κρατάμε τη μάσκα, αν προσέχουμε τις επαφές μας, αν κάνουμε αντισηψία και φυσικά αν είμαστε εμβολιασμένοι, δεν υπάρχει λόγος να κλείσουμε. Άλλωστε θα ήταν ένα άδικο μέτρο», συνέχισε. Η κυρία Γκάγκα διαβεβαίωσε πως δεν θα κλείσουν τα σχολεία.

Συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Ανδρέα Κολοκυθά, παρουσία του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη και του περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού. Αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση του νοσοκομείου δήλωσε ικανοποιημένη.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης υπογράφηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου, ένα έργο που υλοποιείται σε συνεργασία διοίκησης του ιδρύματος και της περιφέρειας Στερεάς. Νωρίτερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών τέλεσε δέηση υπέρ υγείας των ασθενών του νοσοκομείου της Λαμίας. Η δέηση τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου στον υπό ανακατασκευή ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός ράπερ μαχαίρωσε πατέρα τριών παιδιών σε μαγαζί στη Λένορμαν

Σεμίνα Διγενή: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για τον Φιλιππίδη

Καιρός - Αρναούτογλου: Ψυχρή μάζα επηρεάζει τη χώρα μας το επόμενο 48ωρο - Πέφτει η θερμοκρασία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή