Μποφόρ, νεφώσεις αλλά και ηλιοφάνεια!

Τη στιγμή που ο υδράργυρος παίρνει την ανιούσα, τα μποφόρ ενισχύονται κυρίως στο Αιγαίο, αγγίζοντας και τα 8 Μποφόρ!

Μποφόρ, νεφώσεις αλλά και ηλιοφάνεια!
2'


Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παρόμοιος καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν
μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά του νομού ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη όπου νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Πιθανότητα για ασθενή βροχή στην Εύβοια. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια με Πιθανότητα για λίγες βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. λίγες τοπικές νεφώσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή