Η συνταγή της ημέρας: Ταραμοκεφτέδες
#tsoulotip: 1. Προσέχουμε με το αλάτι που θα ρίξουμε, διότι ο ταραμάς είναι αρκετά αλμυρός από μόνος του. 2. Προσέχουμε όταν θα ρίξουμε τους ταραμοκεφτέδες στην κατσαρόλα να μην κολλήσουν στον πάτο. Οπότε τους σηκώνουμε με μία τρυπητή κουτάλα πολύ προσεκτικά.
![Η συνταγή της ημέρας: Ταραμοκεφτέδες](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/10/05/tsoulis2.jpg?t=YiSAunXOL6tadEWgN7yG-A)
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ταραμά, λευκό
350 γρ. ψωμί, μπαγιάτικο
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
3 κλ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Μαϊντανό
½ κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή