Η συνταγή της ημέρας: Ταραμοκεφτέδες

#tsoulotip: 1. Προσέχουμε με το αλάτι που θα ρίξουμε, διότι ο ταραμάς είναι αρκετά αλμυρός από μόνος του. 2. Προσέχουμε όταν θα ρίξουμε τους ταραμοκεφτέδες στην κατσαρόλα να μην κολλήσουν στον πάτο. Οπότε τους σηκώνουμε με μία τρυπητή κουτάλα πολύ προσεκτικά.

Η συνταγή της ημέρας: Ταραμοκεφτέδες

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. ταραμά, λευκό

350 γρ. ψωμί, μπαγιάτικο

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

3 κλ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. χυμό λεμονιού

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

Μαϊντανό

½ κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή