Η συνταγή της ημέρας: Μπουρδέτο
Κερκυραϊκή συνταγή για ψάρι. Εύκολη, γευστική, ιδανική για όλες τις εποχές.
![Η συνταγή της ημέρας: Μπουρδέτο](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/12/01/tsoulis2.jpg?t=UxLf4ZGz10HyBFKPbu_TRQ)
#tsoulotip: 1. Μπορούμε να κάνουμε το μπουρδέτο όσο καυτερό επιθυμούμε. 2. Προσέχουμε να μην αφήσουμε πολλή ώρα το ψάρι στην κατσαρόλα και παραβράσει.
ΥΛΙΚΑ
1.100 γρ. σκορπίνα ή πέρκα
2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. πιπέρι καυτερό
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
700 ml ζωμό λαχανικών
100 ml κόκκινο κρασί
80 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πατάτες τηγανητές για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Καύσωνας: Αυτό είναι το κόλπο για να μετατρέψεις τον ανεμιστήρα σε κλιματιστικό με ένα μπουκάλι](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/17/anemistiras.jpg?t=yNuw7z0Tebje-ToscbPzXQ)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή