Ραβιόλι με σπανάκι στο φούρνο

Πανεύκολη συνταγή με μόλις 5 υλικά που θα λατρέψουν όλοι στα σπίτι.

Ραβιόλι με σπανάκι στο φούρνο

#tsoulotip: Δε βράζουμε πολύ τα ραβιόλι, διότι θα ψηθούν και στο φούρνο.

Προετοιμασία και Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ραβιόλι βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
  • 2Κατόπιν, παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 28Χ17εκ., ρίχνουμε λίγη από την έτοιμη σάλτσα στον πάτο του ταψιού, αδειάζουμε από πάνω τη μισή ποσότητα από τα ραβιόλι και αλατοπιπερώνουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή