Τορτελίνια με τυριά και σάλτσα βουτύρου - Πεντενόστιμη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
Τη διαφορά στη γεύση κάνουν το φασκόμηλο και το μοσχοκάρυδο
Τα ζυμαρικά αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και συνδυάζοντάς τα με τα κατάλληλα υλικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε απίθανα πιάτα.
Υλικά:
Για τη σπιτική ζύμη ζυμαρικών
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα, για το πασπάλισμα
- 3 αβγά, μέτρια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή