Καραμελωμένη πανσέτα με σιρόπι σφενδάμου στο φούρνο
Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Μαγειρέψτε την πανσέτα αλλιώς...
Υλικά:
Για το γλάσο
- 150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 50 γρ. σάλτσα σόγιας
- 20 γρ. τζίντζερ
- 1 πιπεριά τσίλι
- 1 σκ. σκόρδο
Για την πανσέτα
- 2 κιλά πανσέτα, χωρίς κόκκαλο, με δέρμα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κλ. δεντρολίβανο
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή