Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου: Ποιος είναι ο Ρώσος που πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Ουκρανούς

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου και τη σύλληψη Ρώσου πιλότου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ουκρανοί  - Νεκρός είναι ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους

Στιγμιότυπο από την Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου
Στιγμιότυπο από την Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου
Twitter
1'

Τον γύρο του κόσμου κάνουν από εχθές το Σάββατο (5/3) φωτογραφίες και βίντεο με την στιγμή της κατάρριψης ρωσικού ελικοπτέρου από τους Ουκρανούς. Ο πιλότος του αεροσκάφους πιάστηκε αιχμάλωτος και κρατείται ενώ ο συγκυβερνήτης έπεσε νεκρός.

Η Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης (SES) της Ουκρανίας αναφέρει ότι το ρωσικό αεροσκάφος, συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή, κοντά στο Τσερνίχιβ, προσθέτοντας ότι είναι άγνωστο αν υπάρχουν θύματα.

Από τη συντριβή προκλήθηκαν πυρκαγιές σε τέσσερις κατοικίες, ενώ νεκρός είναι ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους.

Όπως αναφέρουν οι Ουκρανοί, ο Ρώσος πιλότος του αεροσκάφους που κατάφερε να εκτοξευτεί, ονομάζεται Krasnoartsev και έχει πιαστεί αιχμάλωτος από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Ο Krasnoartsev έχει απαθανατιστεί στο παρελθόν, δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ο τύπος αεροσκάφους που συνετρίβη

article_6223d417d74b84_51301845.jpeg
Su-34 Strike Fighter no. 24militarywatchmagazine.com

Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους έπεσε νεκρός, προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν είναι πολύ σκληρές:

Όπως δήλωσαν οι ουκρανικές αρχές, 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην περιοχή Τσερνίχιβ κατά τη διάρκεια του 24ώρου έως τις 8 το πρωί του Σαββάτου από βομβαρδισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης των αμάχων από τη Μαριούπολη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή