Σοκ στο Παρίσι: Της επιτέθηκαν άγριοι λύκοι ενώ έκανε τζόκινγκ - Δίνει μάχη για τη ζωή της

Μια γυναίκα βρίσκεται στην εντατική μετά από επίθεση λύκων, ενώ έκανε τζόκινγκ σε ζωολογικό πάρκο κοντά στο Παρίσι
Επίθεση λύκων σε νεαρή γυναίκα έξω από το Παρίσι
Επίθεση λύκων σε νεαρή γυναίκα έξω από το Παρίσι
AP
2'

Τρεις λύκοι σε ζωολογικό κήπο έξω από το Παρίσι επιτέθηκαν σε μια 37χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή της, ανέφεραν τοπικοί εισαγγελείς. Οι πληροφορίες που επικαλείται ο Guardian αναφέρουν ότι νωρίς την Κυριακή η άτυχη γυναίκα- η οποία διέμενε σε κατάλυμα μέσα στο πάρκο Thoiry - παρασύρθηκε στην κύρια «ζώνη σαφάρι» η οποία προορίζεται για αυτοκίνητα.

Έτσι, δέχτηκε επίθεση από τρεις αρκτικούς λύκους και συγκεκριμένα δυνατά δαγκώματα στον λαιμό, την πλάτη και το πόδι στον ζωολογικό κήπο Thoiry περίπου 40 χιλιόμετρα δυτικά της γαλλικής πρωτεύουσας, είπε πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Maryvonne Caillibotte, η γενική εισαγγελέας των Βερσαλλιών, είπε ότι η ζωή της γυναίκας βρίσκεται σε κίνδυνο. Η γυναίκα πιστεύεται ότι βγήκε μόνη της για τζόκινγκ αφού πέρασε τη νύχτα με την οικογένειά της σε ένα καταφύγιο σε στυλ «σαφάρι» στο ζωολογικό κήπο, το οποίο διαφήμιζε στον ιστότοπό του με τιμή μεταξύ 220 και 760 ευρώ τη βραδιά.

Οι κατοικίες στη ζώνη σαφάρι υπόσχονται «ηρεμία, ξεκούραση και αποσύνδεση», σύμφωνα με τις διαφημίσεις του ζωολογικού κήπου. Προσφέρουν «μια μοναδική, πολύ οικεία εμπειρία με τους αρκτικούς λύκους που θα μπορείτε να δείτε από το σαλόνι σας».

Περίπου 800 ζώα που διατηρούνται εκεί επιτρέπεται να περιφέρονται ελεύθερα ενώ οι επισκέπτες τα παρακολουθούν από την ασφάλεια των οχημάτων ή των καταλυμάτων τους. Η γυναίκα «κατέληξε στη ζώνη σαφάρι, η οποία υποτίθεται ότι περιορίζεται στα αυτοκίνητα. Εκεί δέχτηκε επίθεση από τρεις λύκους», είπε η Caillibotte. Πρόσθεσε ότι δεν ήταν σαφές «αν έκανε λάθος ή το μονοπάτι δεν ήταν ξεκάθαρα σημαδεμένο».

Η γυναίκα πρέπει να έχει περάσει από «συστήματα ασφαλείας, μια τάφρο και έναν ηλεκτρικό φράχτη που υποτίθεται ότι θα κρατούσε τα ζώα μέσα» ανέφεραν οι Αρχές, ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Ο ζωολογικός κήπος Thoiry ιδρύθηκε το 1968 από τον Paul de la Panouse, ιδιοκτήτη ενός τοπικού πύργου που βρίσκεται στην οικογένειά του από τον 16ο αιώνα. Είπε στην περιφερειακή εφημερίδα L'Independant τον Απρίλιο πώς αρχικά εφοδίασε τον ζωολογικό κήπο με 120 ζώα που είχε φέρει από την Κένυα. Ο De la Panouse πούλησε τον ζωολογικό κήπο σε μια ομάδα επενδυτών το 2018.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή