Σάλος με την τελευταία επιθυμία του Αλέν Ντελόν - Τι ζητάει

Τι ζήτησε από την οικογένεια του πριν πεθάνει

Σάλος με την τελευταία επιθυμία του Αλέν Ντελόν - Τι ζητάει
2'

Με την τελευταία επιθυμία του Γάλλου πριν πεθάνει βρίσκεται αντιμέτωπη η οικογένεια του, ο οποίος έχει ζητήσει να ταφεί μαζί με τον σκύλο του.

Πλήθος ακτιβιστών ξεσηκώθηκαν με την είδηση όταν διέρρευσε από διάφορα γαλλικά μέσα. Ο σκύλος του Αλέν Ντελόν, Λούμπο, είναι 10 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian η οικογένεια του δεν σκοπεύει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Ντελόν. Μάλιστα ο ηθοποιός ζήτησε το σκυλάκι του «να κοιμηθεί και να τοποθετηθεί στον τάφο του, στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Douchy». Μάλιστα οι ακτιβιστές προσφέρθηκαν να βρουν στο σκύλο νέο σπίτι. Το Ίδρυμα Brigitte Bardot δήλωσε ότι η κόρη του Ντελόν, Ανούσκα, επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια θα κρατήσει τον σκύλο: «Μόλις είχα την Ανούσκα Ντελόν στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Λούμπο είναι μέρος της οικογένειας και θα τον κρατήσουν. Ο σκύλος δεν θα θανατωθεί» δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος.

Πληροφορίες του Guardian αναφέρουν επίσης πως η ταφή του Ντελόν θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα σπίτι του «υπό απόλυτη μυστικότητα».

Οι αντιδράσεις των ακτιβιστών

«Η ζωή ενός ζώου δεν πρέπει να εξαρτάται από τη ζωή ενός ανθρώπου. Το SPA είναι στην ευχάριστη θέση να πάρει τον σκύλο του και να του βρει μια οικογένεια», δήλωσε η SPA που στην ουσία πρόκειται για την αντίστοιχη RSPCA στη Γαλλία.

Ο σκύλος του Ντελόν, Λούμπο τον οποίο ο ηθοποιός υιοθέτησε το 2014 από καταφύγιο, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση των παιδιών, όταν έκαναν γνωστό τον θάνατό του.

«Ο Αλέν Φαμπιέν, η Ανούκα, ο Άντονι και (ο σκύλος του) Λούμπο, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι του στο Douchy, περιτριγυρισμένος από τα τρία του παιδιά και την οικογένειά του. Η οικογένειά του σας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή σε αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή του πένθους», ήταν το δελτίο τύπου της οικογένειας

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή