Σε 16χρονη ανήκουν κεφάλι και χέρια που βρέθηκαν σε καταψύκτη - Δεν δηλώθηκε αγνοούμενη από το 2005

Η φρικιαστική ανακάλυψη των λειψάνων της 16χρονης έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο μέχρι πρόσφατα οι αρχές αναζητούσαν την ταυτότητά της

Σε 16χρονη ανήκουν κεφάλι και χέρια που βρέθηκαν σε καταψύκτη - Δεν δηλώθηκε αγνοούμενη από το 2005
1'

Σε μία έφηβη, η οποία εθεάθη ζωντανή τελευταία φορά πριν από 19 χρόνια ανήκουν το κεφάλι και τα χέρια που βρέθηκαν σε έναν καταψύκτη, σε σπίτι στο Κολοράντο, όταν ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να χαρίσει τις ηλεκτρικές συσκευές που άφησε ο προηγούμενος.

Η φρικιαστική ανακάλυψη των λειψάνων της 16χρονης έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο μέχρι πρόσφατα οι αρχές αναζητούσαν την ταυτότητά της.

Χρειάστηκαν εννέα μήνες έρευνας μέχρι το γραφείο του σερίφη της κομητείας Mesa να μπορέσει να ταυτοποιήσει το θύμα μέσω εξέτασης DNA.

Τελικά την Παρασκευή ανακοινώθηκε από την αστυνομία πως πρόκειται για την Αμάντα Λιάριελ Όβερστριτ, η οποία ήταν 16 ετών όταν την είδαν για τελευταία φορά ζωντανή στην γειτονιά της. Από τον Απρίλιο του 205 κανείς δεν ξαναείδε ή δεν ξανάκουσε για το κορίτσι.

Όπως διαπιστώθηκε η Αμάντα ήταν κόρη του προηγούμενου ιδιοκτήτη του σπιτιού, και η αστυνομία τώρα ερευνά το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή της, καθώς δεν υπάρχει κανένα αρχείο όπου να έχει καταγραφεί δήλωση εξαφάνισής της. Παράλληλα συνεχίζονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εντοπιστεί ο πατέρας της 16χρονης, ωστόσο η Αστυνομία έσπευσε να διευκρινίσει πως ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, η οποία ερευνάται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή