«Το Πακιστάν ήξερε για την αμερικανική επιχείρηση κατά Λάντεν»

Δεκαπέντε λεπτά μετά την έναρξη της δήλωσε ότι ενημερώθηκε ο Πακιστανός υπουργός Εσωτερικών, Ρεχμάν Μαλίκ, στο αραβικό δορυφορικό δίκτυο...

1'

Δεκαπέντε λεπτά μετά την έναρξη της δήλωσε ότι ενημερώθηκε ο Πακιστανός υπουργός Εσωτερικών, Ρεχμάν Μαλίκ, στο αραβικό δορυφορικό δίκτυο, για την αμερικανική επιχείρηση κατά την οποία σκοτώθηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν.


"Ενημερώθηκα για την επιχείρηση 15 λεπτά μετά την έναρξή της, όμως δεν πίστευα ότι έχει αυτόν το στόχο", τόνισε ο υπουργός σε συνέντευξή του στο Αλ Αραμπίγια στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν αναμένεται να απευθυνθεί σήμερα στο Κοινοβούλιο για να δώσει εξηγήσεις για την αμερικανική επιχείρηση κατά την οποία σκοτώθηκε ο μπιν Λάντεν.

Ο Πακιστανός υπουργός πρόσθεσε ότι "ενημερώθηκε πρώτος για την πτώση του ενός εκ των δυο μη επανδρωμένων αεροσκαφών" που πήραν μέρος στην επιχείρηση.


Ο Μαλίκ υπογράμμισε ότι "υπάρχει μια διαρκής συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας" ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Πακιστάν και ότι οι αμερικανικές δυνάμεις "διεξάγουν επιχειρήσεις στο πακιστανικό έδαφος".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή