Καταιγίδα Τάλας: 17 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι

Δεκαεπτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας «Τάλας» από τις βορειοδυτικές ακτές της Ιαπωνίας...

Καταιγίδα Τάλας: 17 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι
1'

Δεκαεπτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας «Τάλας» από τις βορειοδυτικές ακτές της Ιαπωνίας. Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε μερικές δεκάδες, σύμφωνα με τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NHK.

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, η τροπική καταιγίδα υποβαθμίστηκε σήμερα σε βαρομετρικό χαμηλό. Παρόλα αυτά, αξιωματούχος της Μετεωρολογικής

Υπηρεσίας ανέφερε πως αναμένονται επιπλέον βροχές, αν και το κέντρο της καταιγίδας δεν βρίσκεται πλέον στην Ιαπωνία και πως οι κάτοικοι θα πρέπει να παραμείνουν σε επιφυλακή.

Η ιαπωνική τηλεόραση έδειξε πλάνα με κατολισθήσεις λάσπης και ισοπεδωμένα ξύλινα σπίτια δίπλα σε ένα φουσκωμένο, σκούρο καφέ ποταμό στη νομαρχία Νάρα της δυτικής Ιαπωνίας. Επίσης, η ηλεκτρική εταιρεία TEPCO ανακοίνωσε πως η κατεστραμμένη από το τσουνάμι μονάδα πυρηνικής ενέργειας, Φουκουσίμα Νταϊίτσι, δεν επηρεάστηκε από την καταιγίδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή