Βαμβακάρης - Γιαννούτσος: Η δήλωση για τον Σάκη Ρουβά που θα συζητηθεί

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης μίλησαν στην εκπομπή του ALPHA, Pop Up, για όλους και για όλα.

Βαμβακάρης - Γιαννούτσος: Η δήλωση για τον Σάκη Ρουβά που θα συζητηθεί
1'

Είχαν μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις να καταθέσουν ενώ μάλιστα η δήλωση που έκανε το τηλεοπτικό δίδυμο για τον Σάκη Ρουβά σίγουρα θα συζητηθεί.

Το δίδυμο της εκπομπής της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» μίλησε για το lifestyle:


«Εμείς αποφεύγαμε πάντα το lifestyle παρά το ότι δουλεύαμε στο ΚΛΙΚ, τον ορισμό του lifestyle τη δεκαετία του 90. Ήταν πολύ εύπεπτο, πολύ φθηνό και μερικές φορές δεν χρειάζεται. Το lifestyle γιγαντώθηκε τις εποχές της οικονομικής ακμής που πηγαίναμε όλοι στη Μύκονο. Τώρα έχει πέσει πάρα πολύ. Οι ανερχόμενοι σταρ του 2020 είναι ο Αντετοκούνμπο και ο Τσιτσιπάς. Τις εποχές του χρυσού lifestyle δεν θα τολμούσε κανείς -όχι να το σκεφτεί για κριτική επιτροπή- να βάλει τον Σάκη Ρουβά να παρουσιάζει εκπομπή και δεν το λέω υποτιμητικά αυτό», σχολίασαν χαρακτηριστικά.

«Δεν μου αρέσει ως παρουσιαστής. Θεωρώ ότι ως τραγουδιστής είναι πολύ καλύτερος», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους παρουσιάζουν την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ και πριν από λίγο καιρό ο Θοδωρής Βαμβακάρης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του:


«Ήδη η ΕΡΤ δείχνει ότι επενδύει σε πρόσωπα που δεν έχουν φθαρεί από την τηλεοπτική καθημερινότητα και τα εντάσσει σε κόνσεπτ που ταιριάζουν με την προσωπικότητα τους. Όλα τα βήματα βλέπω ότι είναι προσεκτικά και καλά μελετημένα, θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος που δεν έβλεπε ΕΡΤ μέχρι τώρα θα της δώσει μια ευκαιρία και δεν θα απογοητευθεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή