Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (31.03) – Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler: Βραδιά αποχώρησης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν με έπαθλο την επικοινωνία…

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (31.03) – Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας
Instagram/masterchefgr
3'

Το Survivor συνεχίζει με τον Τριαντάφυλλο να είναι στο επίκεντρο. Ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» της κόκκινης ομάδας και διαρκώς προκαλούνται εντάσεις και καυγάδες γύρω από το όνομά του. Βέβαια, έχουν υπάρξει και στιγμές γέλιου, με πρωταγωνιστή ξανά τον ίδιο, όπως το 100άρι με τον Κώστα Παπαδόπουλο που «έριξε» τα social media στο επεισόδιο της Τρίτης.

Εντάσεις υπάρχουν και στην μπλε ομάδα, αφού κι εκεί έχουν σχηματιστεί δυο υποομάδες και τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν ομαλά. Παρά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, που έστειλε και το πρώτο μήνυμα για τις σχέσεις της με τους άλλους παίκτες και κυρίως τον Νίκο Μπάρτζη, φαίνεται πως οι συμπαίκτες της με τους οποίους είχε έρθει κοντά παραμένουν δυνατοί κι αυτό δημιουργεί κόντρες στο παιχνίδι. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία για οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας από το Survivor το επόμενο διάστημα.

Στην κόκκινη ομάδα, πάντως, το γεγονός ότι χάθηκαν και τα δυο αγωνίσματα ασυλίας και έτσι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor θα προέρχεται από τις τάξεις της, το θερμόμετρο έχει ανέβει κατακόρυφα. Νικολέττα και Μαριάνθη θα καυγαδίσουν χοντρά και τα πράγματα θα αγριέψουν, ενώ σταθερά στο στόχαστρο όλων παραμένει ο Τριαντάφυλλος.

https://www.instagram.com/p/CNE4GvGgZmw

Με αυτό το σκηνικό να έχει διαμορφωθεί, κόκκινοι και μπλε θα πουν στον στίβο μάχης του Survivor με έπαθλο την επικοινωνία. Στα τελευταία αγωνίσματα οι μπλε έδειξαν πως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να παίρνουν νίκες, ενώ οι κόκκινοι μάλλον πληρώνουν την εσωστρέφεια που τους καταδιώκει το τελευταίο διάστημα.

Θα καταφέρουν να «γυρίσουν» το χαρτί και να πάρουν τη νίκη; Τα spoilers έχουν ήδη μιλήσει όπως θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Survivor Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα (31.03) από το παιχνίδι

Η μπλε ομάδα, λοιπόν, θα πάει χαρούμενη αυτή τη φορά στο Συμβούλιο του Νησιού αφού θα έχει κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ οι κόκκινοι θα συνεχίσουν να «τρώγονται». Στη διαδικασία της αποχώρησης δεδομένα θα αποχωρήσει ένας από τις τάξεις τους, αφού υποψήφιοι είναι οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Ελένη και σύμφωνα με πληροφορίες το ντέρμπι είναι… σκληρό για το ποιος θα παραμείνει και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο ανέφεραν πως το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο, όμως, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει spoilers που τα ανατρέπουν όλα. Γίνεται λόγος για αποχώρηση – βόμβα από το Survivor, και μένει να τη δούμε να επιβεβαιώνεται επί της οθόνης.

Σε κάθε περίπτωση, αν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Μαριάνθη είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, τότε οι ισορροπίες θα αλλάξουν για ακόμα μια φορά στην κόκκινη ομάδα του Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγει ξανά η αγορά - Πότε και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Όλα τα μέτρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή