Survivor Spoiler: Η αποχώρηση-έκπληξη και ο σοβαρός τραυματισμός του Σοϊλέδη - Τι θα δούμε απόψε

Survivor spoiler: Έκπληξη... μεγατόνων προέκυψε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού!

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση-έκπληξη και ο σοβαρός τραυματισμός του Σοϊλέδη - Τι θα δούμε απόψε
2'

Μια αποχώρηση από το Survivor που θα προκαλέσει αίσθηση θα δούμε σήμερα (30/03), με τους ίδιους τους παίκτες να παθαίνουν σοκ στο άκουσμα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Οι Κόκκινοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά έχασαν την ασυλία, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο συμβούλιο και να ψηφίσουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους. Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος βγήκε συνυποψήφιος δίπλα στη Μυριέλλα Κουρεντή.

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε τη Τζο Μαριδάκη. Έτσι, οι τρεις αυτοί παίκτες είναι εκείνοι που κινδυνεύουν να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα ακούσει από τον Γιώργο Λιανό το όνομά του;

Και κάπου εδώ έγινε η μεγάλη έκπληξη, ίσως η μεγαλύτερη που έχουμε δει φέτος στο παιχνίδι, με την Μυριέλλα Κουρεντή να είναι εκείνη η οποία θα επιστρέψει στην Ελλάδα!

Σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη Σοϊλέδη

Έπειτα, στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, οι παίκτες και οι τηλεθεατές του Survivor θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν σοβαρό τραυματισμό, που θα τους κάνει όλους να «παγώσουν».

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος την στιγμή του αγώνα θα πηδήξει από μεγάλο ύψος και θα προσγειωθεί απότομα πάνω στον ξύλινο στίβο μάχης, με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμό.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ η παραγωγή του Survivor τον μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, για να κριθεί η κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, στον αγώνα θα δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να καταρρέει και να μεταφέρεται, επίσης, στο νοσοκομείο, για να εξεταστεί και να λάβει ιατρική φροντίδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή