Παγκόσμιος κινηματογράφος τον Ιούλιο στα Novacinema

Ταινίες του παγκοσμίου κινηματογράφου συνεχίζονται να προβάλλονται στην κινηματογραφική ζώνη των καναλιών Novacinema κάθε Παρασκευή στις 22.00.

Παγκόσμιος κινηματογράφος τον Ιούλιο στα Novacinema
1'

Τον Ιούλιο, τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD ταξιδεύουν τους συνδρομητές τους με παραγωγές από Βέλγιο, Η.Π.Α., Γαλλία και Αυστραλία.
Η πρώτη ταινία έρχεται στις 4/7 από το Βέλγιο, σε Αʼ τηλεοπτική προβολή. Πρόκειται για το υπέροχο δράμα «Ραγισμένα Όνειρα», που «μιλάει» με ένα συγκινητικό ρεαλισμό για τη δύναμη της αγάπης, του έρωτα, της μουσικής, και για σχέσεις που δοκιμάζονται. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Στις 11/7, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα απολαύσουν τη δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ με τον Μπραντ Πιτ στο συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ «Σκότωσέ τους γλυκά». Η ταινία παρουσιάζει - χωρίς κανέναν εξωραϊσμό για την αδυσώπητη αμερικανική κοινωνία - την καθημερινότητα του οργανωμένου εγκλήματος σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Από τη Γαλλία έρχεται η κοινωνική κωμωδία «Λαμπερά Όνειρα», που θα προβληθεί στις 18/7, με πρωταγωνίστριες δύο αδελφικές φίλες που ανήκουν σε μικροαστικές οικογένειες και προσπαθούν να διεισδύσουν στην υψηλή κοινωνία του Παρισιού. Το ταξίδι στον παγκόσμιο κινηματογράφο ολοκληρώνεται στις 25/7, με το αισθηματικό δράμα «Ο άνδρας που καίγεται», μια παραγωγή από τη μακρινή Αυστραλία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή