Η Μαρία Κίτσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Τώρα με αποτελείωσε» (vid)

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» η Μαρία Κίτσου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Newsbomb

1'

Η Μαρία Κίτσου μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της καθώς νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό ενώ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την ταλαιπωρία που πέρασαν με τις ακυρώσεις των παραστάσεων. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες.

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό, δυστυχώς, δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και τώρα με αποτελείωσε. Είχα υψηλό πυρετό, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, το έζησα όλο. Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

«Σήμερα παίζουμε στο Βόλο, αρχίζει η περιοδεία ξανά, με την Ηλέκτρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για την ταλαιπωρία που δέχτηκαν όλες αυτές τις μέρες, λόγω των ακυρώσεων, αλλά δυστυχώς ήταν θέμα υγείας και δεν μπορούσε να γίνει κάτι», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για τις Άγριες Μέλισσες, τόνισε: «Τα συναισθήματά μου είναι τρομερά ανάμεικτα. Από τη μία χαρά και λύτρωση και από την άλλη μια χαρμολύπη που θα αποχωριστώ τους φίλους μου, το ρόλο μου. Νιώθω κάπως νοσταλγικά. Γίναμε πραγματικά όλοι μια οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή