Αναψυκτικό με εκρηκτική γεύση, χωρίς θερμίδες και χωρίς ασπαρτάμη: Υπάρχει και είναι ελληνικό!

Αναψυκτικό με εκρηκτική γεύση, χωρίς θερμίδες και χωρίς ασπαρτάμη: Υπάρχει και είναι ελληνικό!
4'

Καλοκαίρι – δροσερό, γευστικό αναψυκτικό – απόλαυση, είναι το τρίπτυχο της εποχής μας. Η καλοκαιρινή μας διάθεση ταιριάζει ακόμα περισσότερο με μια τέτοια επιλογή, καθώς είτε επιλέξουμε να απολαύσουμε το αναψυκτικό μας σε μια από τις πολύ συχνότερες εξόδους μας, στις διακοπές μας, είτε στο μπαλκόνι μας, στη βραδινή δροσιά, στο μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής ή στις στιγμές που απλώς θέλουμε να ηρεμήσουμε και να ανακουφιστούμε από την ένταση της ημέρας, το αναψυκτικό που επιλέγουμε είναι ο ιδανικός τρόπος.

Σήμερα, ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές, αναζητούμε ολοένα και πιο στοχευμένα, προϊόντα που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε, με σεβασμό στην υγεία μας και χωρίς να φορτώνουμε τον οργανισμό μας με ουσίες που άμεσα ή μακροπρόθεσμα ενδέχεται να προκαλούν προβλήματα.

Οι αρνητικές συνέπειες της κατανάλωσης ζάχαρης, ιδίως όταν αυτή γίνεται αλόγιστα και σε ποσότητες που δεν ελέγχουμε, είναι γνωστές και αποδεκτές από τη διεθνή κοινότητα, που αναζητά τρόπους να τις αναστρέψει. Τα αναψυκτικά ήταν επί μακρόν μια «κρυφή» πηγή ζάχαρης, έως ότου, μέσω της ενημέρωσης, το κοινό «απαίτησε» εναλλακτικά προϊόντα, που διατηρούν τη γεύση αναλλοίωτη, αλλά δεν περιέχουν ζάχαρη.

Μία από τις γλυκαντικές ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή τέτοιου τύπου προϊόντων όμως, είναι η ασπαρτάμη. Η ευρεία χρήση της απασχόλησε πρόσφατα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), καθώς όπως αποδείχθηκε μετά από πολύχρονες έρευνες, ενδέχεται να είναι βλαβερή για τον ανθρώπινο οργανισμό. Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση του ΠΟΥ αναφέρει σχετικά με την ασπαρτάμη ότι πιθανώς πρόκειται για «καρκινογόνα» ουσία για τον άνθρωπο, αλλά «ακίνδυνη», εφόσον καταναλώνεται σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Οι σύγχρονοι καταναλωτές έχουν πλέον «εκπαιδευτεί» και σε μεγάλο βαθμό γνωρίζουν πώς να αναζητήσουν το προϊόν που απαντά σε κάθε τους απαίτηση, ώστε να είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή τους, σε όλα τα επίπεδα. Οι ανακοινώσεις και τα ειδησεογραφικά ρεπορτάζ περί ασπαρτάμης κινητοποίησαν και πάλι το κοινό, ώστε να είναι ακόμα πιο προσεκτικό με τα προϊόντα που αγοράζει και αφορούν, ειδικά, στη διατροφή.

Αναζητώντας γευστικές επιλογές με πιο φυσικά συστατικά, χωρίς θερμίδες

Φυσικά, γνωρίζοντας πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα πλέον, το κοινό εξετάζει και ελέγχει τα συστατικά των προϊόντων που αγοράζει, αναζητώντας γευστικές επιλογές, που δεν θα στερήσουν την απόλαυση.

Η Green Cola είναι το αναψυκτικό που έχει κερδίσει την προτίμησή μας, με παρουσία πλέον των δέκα ετών στην αγορά. Πρόκειται για την πρώτη φορά που μια ελληνική εταιρεία δημιουργεί ένα προϊόν τύπου cola, το οποίο έχει κατορθώσει να ξεχωρίζει, καθώς δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην κατηγορία του. Τα κριτήρια που το κάνουν μοναδικό είναι απλά και «απαντούν» στις αναζητήσεις των καταναλωτών με απλό και ξεκάθαρο τρόπο: Έχει υπέροχη γεύση, δεν περιέχει ζάχαρη και περιττές θερμίδες, αλλά περιέχει φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ. Φυσικά, δεν περιέχει ασπαρτάμη.

Το «μυστικό της επιτυχίας» της Green Cola έγκειται στον ίδιο τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, επομένως είχε ξεκάθαρη ταυτότητα εξαρχής: Στόχος ήταν να γίνει το πρώτο αναψυκτικό τύπου cola που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, πιο φυσικά συστατικά και μηδενική θερμιδική επιβάρυνση.

Πιο συγκεκριμένα, ας δούμε τι κερδίζουμε επιλέγοντας να απολαύσουμε μια δροσερή Green Cola:

  • 100% Γεύση
  • 0% Ζάχαρη
  • Φυσική καφεΐνη
  • 0% συντηρητικά
  • Νέα γεύση με περισσότερο ανθρακικό, πιο απολαυστική και εκρηκτική από ποτέ
  • Δεν περιέχει ασπαρτάμη

Έτσι με την Green Cola έχουμε την απόλαυση που αναζητάμε για κάθε περίσταση της ζωής μας, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς ανησυχητικές πιθανότητες να μας απασχολούν: Στο οικογενειακό τραπέζι, στο μπαλκόνι τα καλοκαιρινά βράδια, στο γραφείο για μια στιγμή διαλείμματος που γίνεται απόλυτα γευστική, ακόμα και τις στιγμές εκείνες που θέλουμε απλώς να κλείσουμε τα μάτια, να γεμίσουμε απόλαυση και να αναζητήσουμε την έμπνευση για κάθε στιγμή δημιουργίας της ζωής μας.

Με εκρηκτική γεύση, χωρίς θερμίδες, χωρίς ασπαρτάμη, η Green Cola είναι η επιλογή μας, είναι το αναψυκτικό που γεμίζει τα ποτήρια μας!

#GreenCola #TheGreenSideofRefreshment

#GreenLife #ΝOSugar

#NOAspartame #ZeroCalories

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή