Πειραιάς – Πάρος σε λιγότερες από 3 ώρες και με λιγότερα από 60 ευρώ; Κι όμως, γίνεται!

Το ταξίδι μπορεί να μην αποδειχθεί ευχάριστη υπόθεση καθώς η επιλογή του Μέσου με το οποίο θα προσεγγίσουμε τον προορισμό της επιλογής μας μπορεί να καθοριστεί από πολλούς – εξίσου σημαντικούς – παράγοντες

Πειραιάς – Πάρος σε λιγότερες από 3 ώρες και με λιγότερα από 60 ευρώ; Κι όμως, γίνεται!
4'

Το ταξίδι στο Αιγαίο και ειδικά στις Κυκλάδες, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον ανθρώπων από κάθε μήκος και πλάτος της Γης, είναι ονειρικό: Το ηλιοβασίλεμα στη μυκονιάτικη Βενετία, το φαγητό στα τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα στη Νάουσα της Πάρου, το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου, που είναι προστάτιδα όλων των Ελλήνων, το κολύμπι στις απέραντες αμμώδεις ακτές της Νάξου και οι βόλτες στα μουσεία και τις γκαλερί στην Άνδρο μπορούν να απογειώσουν το καλοκαίρι μας.

Ενίοτε όμως, το ίδιο το ταξίδι μπορεί να μην αποδειχθεί ευχάριστη υπόθεση καθώς η επιλογή του Μέσου με το οποίο θα προσεγγίσουμε τον προορισμό της επιλογής μας μπορεί να καθοριστεί από πολλούς – εξίσου σημαντικούς – παράγοντες. Για παράδειγμα, ποιος είναι ο καλύτερος, πιο γρήγορος και ταυτόχρονα οικονομικός τρόπος να ταξιδέψουμε στην Πάρο; Μα, επιλέγοντας τον Πρωταθλητή του Αιγαίου, φυσικά, δηλαδή το CHAMPION JET 1 της SEAJETS!

Ταξίδι στην Πάρο γρήγορα και μόνο με 59,70 €

Επιλέγοντας το συγκεκριμένο ταχύπλοο, μπορούμε να αναχωρήσουμε από το λιμάνι του Πειραιά, όποια ημέρα της εβδομάδας διαλέξουμε και μας ταιριάζει, στις 7 το πρωί και μάλιστα στη μοναδική τιμή των 59,70€ που συμφέρει και οικογένειες να ταξιδέψουν άνετα και γρήγορα στο νησί. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, το ταξίδι με το CHAMPION JET 1 από τον Πειραιά προς την Πάρο διαρκεί μόλις 2 ώρες και 50 λεπτά – που σημαίνει πως θα φτάσουμε στον προορισμό μας πριν τις 10 το πρωί, έχοντας μπροστά μας ολόκληρη την ημέρα!

Αντίστοιχα συμφέρουσες επιλογές είναι και οι υπόλοιπες που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο πλοίο, που αναχωρεί τόσο με αφετηρία τον Πειραιά όσο και το λιμάνι της Ραφήνας. Έτσι, μπορούμε από τον Πειραιά, εκτός από την Πάρο, να αναχωρήσουμε καθημερινά στις 7 το πρωί για Μύκονο, όπου θα φτάσουμε σε τρεις ώρες και 45 λεπτά και για Τήνο, που θα βρεθούμε μετά από τέσσερις ώρες και 15 λεπτά.

Από τη Ραφήνα, το CHAMPION JET 1 αναχωρεί καθημερινά στις 14:30 και σε μία μόλις ώρα και πέντε λεπρά φτάνει στην Άνδρο, σε δύο ώρες στην Τήνο, σε δύο ώρες και 25 λεπτά στη Μύκονο, στη Νάξο σε τρεις ώρες και 20 λεπτά και στην Πάρο, σε τέσσερις ώρες και πέντε λεπτά. Χρόνοι – ρεκόρ που μας κάνουν εύκολα να κατανοήσουμε απόλυτα πως ο χαρακτηρισμός «Πρωταθλητής του Αιγαίου» δεν προέκυψε καθόλου τυχαία!

SEAJETS: Η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως

Το συγκεκριμένο ταχύπλοο είναι μέλος ενός από τους πιο σημαντικούς στόλους της χώρας μας, με τη μεγάλη ναυτική παράδοση. Ανήκει στην εταιρεία SEAJETS, που έχει ταυτιστεί με την αξιοπιστία και την ταχύτητα με την οποία προσεγγίζει προορισμούς σε όλο το Αιγαίο. Μάλιστα, ο στόλος της SEAJETS ξεπερνά τα όρια της πατρίδας μας, καθώς είναι ο μεγαλύτερος στόλος ταχύπλοων παγκοσμίως. Συνολικά εξυπηρετεί 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις, καθώς τα πλοία του συνδέουν τα νησιά με τον Πειραιά, τη Ραφήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τον Βόλο, το Μαντούδι Εύβοιας και το Λαύριο.

Με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο, τα ταχύπλοα της SEAJETS φέρνουν το καλοκαίρι μας ακόμα πιο κοντά, ακόμα πιο γρήγορα, άνετα και αξιόπιστα. Για ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, για να φτάσουμε κι αυτό το καλοκαίρι στα αγαπημένα μας νησιά πιο γρήγορα από ποτέ, λέμε «και ‘συ JET» και απολαμβάνουμε τις διακοπές από το πρώτο λεπτό της αναχώρησης!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.seajets.com, να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 710 7 710 ή με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή