Διαβεβαίωση Μιχελάκη για την αποκατάσταση ηλεκτροδότησης στη Σαντορίνη

Το αργότερο μέχρι αύριο η ηλεκτροδότηση στη Σαντορίνη θα έχει αποκατασταθεί πλήρως, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο δημαρχείο Θήρας, με τη συμμετοχή και της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Διαβεβαίωση Μιχελάκη για την αποκατάσταση ηλεκτροδότησης στη Σαντορίνη
1'

Ο κ. Μιχελάκης ανέφερε πως το ατύχημα το οποίο συνέβη ήταν πρωτοφανές και πως η καταστροφή που προκλήθηκε ήταν πολύ μεγάλη, καθώς ήταν ουσιαστικά μία βλάβη στην «καρδιά» του εργοστασίου.

Σημείωσε ακόμη πως η αντίδραση της ΔΕΗ αλλά και της κυβέρνησης ήταν άμεση και υπενθύμιζε ότι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής η ηλεκτροδότηση κάλυπτε το 75% νησιού.

Ανέφερε τέλος πως τόσο ο ίδιος, όσο και η κ. Κεφαλογιάννη μετέβησαν στο νησί «για να τονίσουμε την ευαισθησία όλων μας απέναντι στους πρωταγωνιστές της ανάκαμψης που είναι ο τουρισμός και τα νησιά μας και οι απίστευτες ομορφιές τους, όπως της Σαντορίνης».

«Και η παρουσία μας έχει να κάνει και με την ανάγκη επίλυσης προβλημάτων που δεν πρέπει να επαναληφθούν όχι μονό στην Σαντορίνη αλλά και σε άλλα νησιά», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε το βίντεο με τη φωτιά που δημιούργησε το πρόβλημα στη Σαντορίνη!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή