Τζάκρη: Αναβρασμός στο ΠΑΣΟK–Δεν ξέρω αν θέλουν να φύγουν άλλοι (vid)

Υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ είναι μόνο κατ’ όνομα σοσιαλιστικό, αφήνοντας αιχμές κατά της ηγεσίας του Κινήματος.

Τζάκρη: Αναβρασμός στο ΠΑΣΟK–Δεν ξέρω αν θέλουν να φύγουν άλλοι (vid)
1'

Για «αναβρασμό στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ», έκανε λόγο η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

Στο ερώτημα αν υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι της που θέλουν να αποχωρήσουν από το κόμμα, έπειτα από την κίνηση της να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Δεν έχω κάνει τέτοιες συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά ξέρω ότι υπάρχει γενικά ένας αναβρασμός. Πολλοί αναρωτιούνται και ανησυχούν με την ιδεολογική μεταστροφή που έχει συμβεί στο κόμμα, το οποίο βέβαια είναι κατ’ όνομα, κατά την άποψη μου, σοσιαλιστικό, σοσιαλδημοκρατικό».

«Γελοιότητες» χαρακτήρισε η ανεξάρτητη βουλευτής ότι ήταν προσυμφωνημένη με το ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση της να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας. «Αν ήθελα να παω στο ΣΥΡΙΖΑ θα είχα παει απο το 2011 και θα είχα επανεκλέγει πιο εύκολα» τόνισε.

Η κ. Τζάκρη επιτέθηκε δε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, καταλογίζοντας του ευθύνη για τη δεξιά στροφή του ΠΑΣΟΚ.

«Είμαι παιδί του ΠΑΣΟΚ, και για θα αγωνιστώ για την ανασύσταση του ιδεολογικού μου χώρου. Είναι αθεράπευτα προσηλωμένη στη θέση αυτή» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα