Πρόσωπο-έκπληξη στο υπουργείο Οικονομικών

Γρίφος για δυνατούς λύτες έγινε το όνομα του διαδόχου του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών.

Πρόσωπο-έκπληξη στο υπουργείο Οικονομικών
1'

Το πρόσωπο θα είναι πολιτικό, έχει ήδη επιλεγεί και, σύμφωνα με πληροφορίες, «δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας» όταν το ακούσουμε.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Πρωθυπουργός έχει ήδη καταλήξει σε ένα όνομα που, όπως αναφέρει, μόλις ανακοινωθεί, «δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας».

Στο ερώτημα αν το «πρόσωπο-έκπληξη» είναι κοινοβουλευτικός ή εξωκοινοβουλευτικός η απάντηση είναι ότι «Θα είναι κοινοβουλευτικός».

Στo ερώτημα «Μπορεί ο Πρωθυπουργός να είναι ταυτόχρονα και υπουργός Οικονομικών;» η απάντηση ήταν «Δεν νομίζω. Θα ήταν λάθος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο γιατί ο Πρωθυπουργός έχει άλλα καθήκοντα».

Επόμενο ερώτημα «Μπορεί αυτός να είναι ο κ. Παπασταύρου;». Η απάντησή ήταν: «Σου είπα κοινοβουλευτικό πρόσωπο. Αλλωστε ο κ. Παπασταύρου είναι πολυεργαλείο, χρήσιμος εδώ στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου γίνεται και η περισσότερη δουλειά με την τρόικα. Δεν φεύγει ο Παπασταύρου από το Μαξίμου».

«Ακούστηκε το όνομα του κ. Δένδια. Μήπως είναι αυτός;». Η απάντηση: «Οχι, δεν το νομίζω».

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης; Η απάντηση ήταν «δεν το νομίζω», όπως δεν νομίζει, όπως είπε, και για τον Μάκη Βορίδη ή ακόμη και τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Εν αναμονή λοιπόν για το όνομα-έκπληξη που αν το δούμε δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισαν άρον άρον τις εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή