Η νέα online πλατφόρμα αριθμοπαιχνιδιών του ΟΠΑΠ φέρνει νέο αέρα στη διασκέδαση

Τα αριθμοπαιχνίδια του ΟΠΑΠ είναι πλέον και οnline. Το opaponline.gr, ο νέος διαδικτυακός προορισμός διασκέδασης, είναι εδώ και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παίζει τα αγαπημένα του αριθμοπαιχνίδιααπό κινητό ή υπολογιστή. 

Η νέα online πλατφόρμα αριθμοπαιχνιδιών του ΟΠΑΠ φέρνει νέο αέρα στη διασκέδαση
1'

H ολοκαίνουργια πλατφόρμα opaponline.gr και το OPAP Online App, η ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablet, υποδέχονται τους επισκέπτες σε μοντέρνο περιβάλλον και κάνουν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Το OPAP Online App είναι διαθέσιμο μέσω Google Play, App Store και Huawei AppGallery. Κατεβάζεις την εφαρμογή, κάνεις εγγραφή και το παιχνίδι ξεκινά.

Τόσο στον ιστότοπο, όσο και στο app, μπορείς να καταθέτεις και να πληρώνεις τα δελτία με ένα κλικ και ασφάλεια συναλλαγών, να απολαμβάνεις το παιχνίδι 24/7 και να μην χάνεις καμία κλήρωση.

Σημειώνεται ότι το tzoker.gr έχει ενσωματωθεί στο opaponline.gr, μαζί με τα υπόλοιπα δημοφιλή αριθμοπαιχνίδια, που είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από τον ΟΠΑΠ. Όσοι είχαν ήδη λογαριασμό στο tzoker.gr, μπορούν να εισέρχονται στο opaponline.gr, χρησιμοποιώντας τους ίδιους κωδικούς.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή