Live Blog, Ελλάδα – Κύπρος: «3 στα 3» για την Εθνική στο Nations League - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

Ελλάδα - Κύπρος: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Εθνικής για το Nations League.
Εθνικη ομαδα
Intime
1'

Μετά τα δύο «διπλά» σε Β. Ιρλανδία και Κόσοβο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει το πρώτο του εντός έδρας ματς στον δεύτερο όμιλο της League C.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο το «3 στα 3», το οποίο θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για την εξασφάλιση της ανόδου στη League B του Nations League και παράλληλα, ως νικήτρια του γκρουπ της, προκρίνεται αυτόματα και στο τρίτο μονοπάτι των μπαράζ για το Euro 2024.

Η «γαλανόλευκη» θα επιδιώξει να επεκτείνει στα εννέα ματς το αήττητο σερί της στη διοργάνωση. Η τελευταία ήττα (1-0) ήταν από την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου 2018. Μάλιστα, στα τελευταία έξι παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένου εκείνων με Β. Ιρλανδία και Κόσοβο, δεν έχει δεχθεί γκολ.

Σε περίπτωση που επικρατήσει της Κύπρου, την οποία θα αντιμετωπίσει για 28η φορά, αλλά μόλις πέμπτη σε επίσημη διοργάνωση, τότε θα ξεκινήσει με τρεις νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς του ομίλου της, κάτι που έχει να συμβεί τέσσερα χρόνια.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα της Εθνικής στο Nations League

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή