Ισπανία – La Liga: Παιδικά λάθη και «στραπάτσο» για την Μπαρτσελόνα - Όλα τα γκολ (videos)

Ισπανία – La Liga: Η Μπαρτσελόνα για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και γνώρισε την ήττα από την Κάντιθ με 2-1.

Ισπανία – La Liga: Παιδικά λάθη και «στραπάτσο» για την Μπαρτσελόνα - Όλα τα γκολ (videos)
2'

Οι «νεοφώτιστοι» μετά τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, νίκησαν και την Μπαρτσελόνα στην έδρα τους, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τα παιδικά λάθη που έκαναν οι «μπλαουγκράνα». Ο Μέσι κι παρέα του είχαν την κατοχή και τον έλεγχο αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο φινάλε πανηγύρισαν άλλη μια ιστορική νίκη.

Οι παίκτες της Κάντιθ, άλλωστε, ήταν αυτοί που σημείωσαν και τα τρία γκολ, αλλά το ένα στην εστία τους. Άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Άλεξ ο Φάλι έπιασε την κεφαλιά, ο Μινγκέθα στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στην εστία και ο Άλβαρο με προβολή απλώς πιστώθηκε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Στο 58' ο Μέσι έβγαλε κάθετη στον Άλμπα εντός περιοχής, εκείνος γύρισε και ο Αλκαλά στην προσπάθειά του να αποκρούσει ισοφάρισε. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Νεγρέδο τιμώρησε την τραγική άμυνα των φιλοξενούμενων.

Έβδομη σερί νίκη η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο -12 από την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έστω και δύσκολα λύγισε 2-0 τη Βαγιαδολίδ. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη της.

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά ο Τόμας Λεμάρ ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 55'. Ο Μάρκος Γιορέντε στο 72΄ «καθάρισε» το παιχνίδι και οι «ροχιμπλάνκος» ανέβηκαν στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο από τη δεύτερη Σοσιεδάδ.

Νωρίτερα, η Ρεάλ, παίζοντας με την... πλάτη στον τοίχο, αντέδρασε και νίκησε 1-0 στην έδρα της Σεβίλλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κι οι σκόρερ...

Κάντιθ-Μπαρτσελόνα 2-1 (9΄ Άλβαρο, 63΄ Νεγρέδο - 58΄ αυτ. Αλκαλά)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ 2-0 (55΄ Λεμάρ, 72΄ Γιορέντε)

Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (56' Βινίσιους)

Λεβάντε-Χετάφε 3-0 (5' Ρότζερ, 17' Γκόμες, 57' Ντε Φρούτος)

Την Παρασκευή (4/12)...

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα 0-2 (61΄ Μάλο, 78΄ Ασπας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες): Ατλέτικο Μαδρ. 26 (10αγ.), Σοσιεδάδ 24, Ρεάλ Μαδρίτης 20, Βιγιαρεάλ 20, Κάντιθ 18 (12αγ.), Σεβίλη 16 (10αγ.), Μπαρτσελόνα 14 (10αγ.), Γρανάδα 14 (10αγ.), Αθλέτικ Μπιλμπάο 13, Έλτσε 13 (9αγ.), Εϊμπαρ 13, Αλαβές 13, Χετάφε 13, Θέλτα 13 (12αγ.), Βαλένθια 12, Μπέτις 12, Λεβάντε 11, Οσασούνα 11 (10αγ.), Βαγιαδολίδ 10 (12αγ.), Ουέσκα 7.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή